Ison -Britannian bensiini- ja dieselhinnat: 5P: n verovähennys tarkoittaa vain 3p: n PUMPS

Ison -Britannian autoilijoita maksavat keskimäärin 1,64 puntaa litralle lyijytöntä. Joidenkin Yhdistyneen kuningaskunnan kuljettajien tulisi maksaa suurempi paine dieselin hintoihin, ja viimeisimmät RAC -luvut ilmoittavat keskimääräisen dieselkustannuksen 1,77 puntaa litralta.
Lukuisat autoilijat maksavat kuitenkin jo huomattavasti korkeampia hintoja litralta kuin keskiarvot, kun diesel- ja premium -luokan bensiinin hinnat rikkovat 2 puntaa litraa esteitä suurilla marginaaleilla joillekin etujalle.

Parhaat sähköautot ostaa 2022

RAC: n mukaan viime viikon polttoainevastuun leikkaus olisi pitänyt laskea keskimääräisen perheauton täyttämisen kustannukset 92 punnasta 89 puntaan, jos ne täyttyvät bensiinillä tai 98–95 puntaan, kun se täytetään dieselillä. Jopa näitä marginaalisia hyötyjä ei ole saavutettu, koska myyjät näyttävät olevan haluttomia tai hitaasti välittämään täyden vastuun leikkauksen.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

RAC: n mukaan kuljettajat ovat “pettyneitä siitä, että hinnat eivät ole laskeneet pidemmälle”, vaan koska myyjien on odotettava tuoreita toimituksia ostamaan alhaisemmalla hinnalla, jonka leikkaus voi viedä jonkin aikaa.
Vaikka vastuun leikkaus siirretään kokonaan kuljettajille, sen potentiaalinen vaikutus hintoihin on kuvattu valtameren laskuun.
Kun valtion kansleri ilmoitti viime viikolla vähentävän vastuun vähentymisen, RAC Fuel -tiedottaja Simon Williams sanoi: ”Pumpun hintojen laskun ikkuna näyttää olevan hyvin ja todella suljettu, molemmat öljyn hinnat ja tästä syystä tukkuhintojen polttoainekustannukset jälleen kerran Nouseva, asettamalla vielä paljon enemmän paineita kotitalouksille ja yrityksille. Juuri viime viikolla litran bensiinin keskimääräiset kustannukset ovat nousseet 3,5 pp ja dieselillä huikealla 5,5p.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *