Audi Q2 -maastoauto, joka on annettu vähäisen kasvojenkorotuksen vuodelle 2020

Audi on tarkistanut pienin maastoauto – Q2 – vuodelle 2020. Kun tuotemerkin BMW X2 ja Mercedes Gla -kilpailija tulee myyntiin lokakuusta lähtien, se laskeutuu tarkistetulla muotoilulla, päivityksillä Sisä- ja uusi auto- ja turvallisuustekniikka.
Q2 on aina leikannut melko erityisen tyylin verrattuna muuhun Audi-alueelle, ja MD-Life Frimen -muutokset eivät ole muuttuneet paljon. Yksikehyksen edessä oleva säleikkö on kasvanut hieman syvemmälle ja saa hienovaraisen tulkinnan Audin Quattro-inspiroidusta rakojen kolmesta kolmiosta. Säleikkö istuu uuden puskurin päällä, joka S-Line-verhoilussa ja sitä uudemmalla saa paljon kulma-näköisiä ilmanottoaukkoja.

Uusi Audi A3 2020 Review

Ajovalaisinyksiköt pysyvät samanlaisina kuin ennen, mutta kaikki Q2: t saavat täydellisen LED -tekniikan kuin vakiona. Matriisi -LED -yksiköitä ja vieritysindikaattoreita käytetään ylimpiin versioihin.
Mainos – viesti jatkuu alla

Takana on uusi puskurin muotoilu ja viisi uutta maaliväriä, joista valitaan, mukaan lukien vilkas omenavihreä ja turbo -siniset sävyt. Kuten aikaisemmin, C-pillaria on saatavana vastakkain mustana, harmaalla tai hopealla viimeistelyssä tai vartalonvärinä.
Sisällä Q2: n kojelaudan malli siirretään edellisestä mallista, itsessään hieman funk-up-versio edellisen sukupolven A3. Ilma -tuuletusaukko ja vaihdevalitsin on molemmat korjattu, kun taas uusia kankaita käytetään oven paneelien leikkaamiseen. Kaikissa paitsi Q2-perusvaihtoehdoissa on nyt 12,3 tuuman virtuaalinen ohjaamon digitaaliohjaimen näyttö sekä 8,3 tuuman infotainment-näyttö vakiona. Kuten aikaisemmin, näytöllä ei ole kosketusnäyttötoimintoja – sen sijaan sitä ohjataan pyörivällä valitsimella.
19

Älypuhelinsovelluksen yhteensopivuus sisältyy nykyisiin päivityksiin, jolloin omistajille on mahdollisuus lukita auto mistä tahansa, tai tarkistaa polttoaineen tasot etäyhteydellä puhelimellaan.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *