Polttoaineasemien riskin sulkeminen, kun bensiinimyynti laskee 75%

Monien Yhdistyneen kuningaskunnan bensiiniasemien, etenkin maaseutualueiden, on suljettava tulevina viikkoina, ja koronaviruksen sammutus on johtanut 75 prosentin vähentämiseen Bensiinimyynti, kun taas dieselin myynti on laskenut 71 prosenttia.
Bensiinin vähittäiskauppiaiden yhdistys (PRA) oli varoitettu siitä, että myynnin puute tekee joidenkin polttoaineasemien johtamista kannalta, ja pienemmät, riippumattomat operaattorit ovat eniten vaarassa. Tällaiset täyttöasemat ovat jo alkaneet sulkea Länsi -maan, Skotlannin ja Pohjois -Irlannin maaseutualueilla.

Ison -Britannian bensiini- ja dieselin hinnat: 5p veronalennus tarkoittaa vain 3p: n pumppuja

PRA: n puheenjohtaja Brian Madderson kertoi Auto Expressille, että vaikka jotkut näistä jälleenmyyjistä sulkevat ”lyhyellä aikavälillä”, ei tiedetä, pystyvätkö jotkut niistä huonommin vaikuttaneita aloittamaan uudelleen varmuuskopiointia, kun COVID-19-lukitus on ohi.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Lisäksi useiden täyttöaseman henkilöstön on itserisoitu, supermarketit jatkavat kilpailua kiihkeästi riippumattomien jälleenmyyjien kanssa, ja jotkut polttoainetoimittajat eivät tarjoa paljon joustavuutta toimituskuormituksissa ja luotto-ehdoissa.
PRA: n mukaan sen tavoitteena on pitää bensiiniasemien strateginen verkosto avoinna kaikkialla Isossa -Britanniassa, mutta kehottaa autoilijoita tarkistamaan paikallisen polttoaineen asemansa avoinna ennen kuin he menevät täyttämään. Toisin sanoen, että supermarketien ja öljy -yhtiöiden johtamat suuret polttoaineasemat pysyvät auki, joten paniikkien ostamistilanteita ei pitäisi olla.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *