Ant-Kahn Evanta Barchetta: Uusi brittiläinen urheiluauto kiusasi

Ant-Kahn-perustajat Afzal Kahn ja AntStead ovat paljastaneet uusia renderointeja Lontoossa sijaitsevan aloittavan Evanta Barchettan.
Useilla sosiaalisen median sivustoilla julkaistut kuvat osoittavat profiilissa avoimen kaksiosaisen urheiluauton, kuvatekstien rinnalla, jotka väittävät, että se valmistetaan kevyestä komposiitista ja siinä on 6,2 litran moottori, joka pystyy tuottamaan 450 hevosvoimaa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Lisätiedot ovat tällä hetkellä melko ohuita maassa, mutta kuten näette, tästä kulmasta Ant-Kahnin räätälöity Barchetta hallitsee pullistuttava takapyörän kaari, ja sen mukana näyttää olevan voimakkaasti tuuletettuja kyljiä. Matala-slung-muotoilu on voimakkaasti retro-inspiroitu, aivan monimutkaisiksi, monipuolisille pyörille.
Vaikka se voi näyttää klassisen italialaisen auton osalta, uusi brittiläinen autovalmistus- ja valmentajamarkki lupaa käyttää vain nykyaikaisimpia prototyyppi- ja valmistustekniikkaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevassa suunnittelu- ja tuotantokeskuksessaan.
Pidämme sinut ajan tasalla, kun lisätietoja Barchettasta tulee esiin, mikä alun perin kiusattiin huhtikuussa julkaistussa etuosassa. Sen on tarkoitus debytoida tällä hetkellä vuoden 2014 Goodwood Revival -moottorin näyttelyssä viikonloppuna 12.-14. Syyskuuta, ja sitä seuraa myöhemmin vuonna “täysin uudelleensyttinen” Aston Martin WB12.
Mitä mieltä olet Evanta Barchettasta? Kerro meille Twitterissä, Facebookissa tai alla olevassa kommenttiosassa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *