Käytetty BMW X5 (MK3, 2013-2018) Arviointi

Päätös
Vaikka tyylikkään hallinnan yleinen haltija oli tällä kertaa ympäri, BMW X5 MK3 oli silti kunnioitettava auto ja kuorma-auto, samoin kuin minimoituneen hallinnan kompromissi aiheutti ainakin paljon mukavampaa ratsastaa. Osallistumisen sekä hyvin varustetun sisustuksen sekä autojen ja kuorma-autojen näkökulmat tekevät houkuttelevan vaihtoehdon käytetyn kotitalouden maastoautona. Se ei kuitenkaan ole ilman sen paljon kuuluisampia vikoja: bensiini ja hybridi-moottorit eivät kuitenkaan ole parhaiten sopivia BMW: lle, ja kun taas ulkopuoliset laitteet olivat normaalisti hyviä, muutama A Paljon käytännöllisempiä ja toivottavia ominaisuuksia tarjottiin vain valinnaisina lisäominaisuuksina.
Kumpi minun täytyy ostaa?
Paras käytetty BMW X5 MK3 polttoainetaloudelle: XDrive40E SE
Paras hyödynnetty BMW X5 MK3 perheille: XDrive30D SE
Paras käytetty BMW X5 MK3 suorituskykyyn: x5 m

Mainos – viesti jatkuu alla

BMW X5 MK3 debytoi Yhdistyneen kuningaskunnan teillä marraskuussa 2013, samoin kuin monilla ominaisuuksilla, jotka olisivat vakiona koko auton tuotannon ajan. Tarjottiin kahta trimmitasoa-Core SE -spesifikaatti sekä suorituskyvyn inspiroima M Sport -koriste-samoin kuin moottorivalintoihin sisältyivät kaksi dieseliä (30D ja M50D) sekä 50i-bensiinitarjous.
Tammikuusta 2013 lähtien BMW X5: n ostajat saattavat määrittää autot ja kuorma -autot 40D -dieselillä, joka rakotaan 30D: n ja M50D -moottorien välillä, joita tarjottiin laukaisusta. Lajikkeen liittyminen täsmälleen samaan aikaan oli lähtötason 25D, jonka oli nimettävä erotus siitä, että se oli ainoa X5-moottori, jonka saatat tarjota takavetolla-jokainen muu malli oli yksinomaan neliveto.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *