Subaru WRX STI -tuotanto päättyy, kun lopullinen painos paljasti

Subaru jättää jäähyväiset legendaariselle WRX STI: lle ilmoitettuaan nykyisen suunnittelun lopullisen version Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Rajoitettu 150 esimerkkiin, nelipyöräisen WRX STI-lopullinen painos tarjotaan nyt ostamaan, samoin kuin 33 995 puntaa, mikä on 2 815 puntaa paljon enemmän kuin perusmalli. Tämä johtuu Subaru Tecnican maailmanlaajuisten parannusten ansiosta keskikohtaan, joka on nyt täysin elektroninen. 2,5 litran turboahdettu litteä neljä jäännöstä, 300 hevosvoiman ja 407 nm vääntömomentin ollessa hanalla ja 0–62 mph 5,2 sekuntia.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat suorituskyvyn ajoneuvot 2017
Suuremmat Brembo -jarrut on asennettu viimeiseen versioon, mikä puolestaan ​​on parantanut pyörän koon 19 tuumaan. Etupuskurille on annettu paljon aggressiivisempi makeover, samoin kuin iso takaspoileri.
10
Adsclose -mainoksestamme

Sisätiloissa on lämmitetyt istuimet vakiona, 5,9 tuuman monitoimilaite sekä tarkistettu viihdejärjestelmä. Lopulliset painosmerkit löytyvät etuovien varrella ja vaihdevivun alapuolella.
Vuodesta 1994 lähtien WRX STI -merkki on koristanut nopeimman ja monet Extreme Imprezan salonki -autot. Niitä kehitettiin tien ajoneuvoiksi tielle Subarun menestyksen takia maailmanrallin mestaruuskilpailuissa sekä sen kumppanuudesta Skotlannin ralli -legendan Colin McRaen kanssa.
10

WRX STI otettiin käyttöön kaksi vuotta sen jälkeen, kun Mitsubishi esitteli Lancer-evoluution, joka synnytti yhden merkittävimmistä kilpailuista autohistoriassa kahden rallin kasvattavan salongin välillä. Vuodesta 2008 Subaru pudotti Imprezan WRX STI -nimestä myymällä valikoiman salonan itsenäisenä mallina.
Päätös WRX STI -kauden päättymisestä 23 vuoden kuluttua on seurausta Subarun tehostetusta investoinnista sähköautojen tuotantoon ja vieläkin parantaa sen näkökyvyn autonomista kuljettajaa auttaa tekniikkaa. He suunnittelevat EV: n käyttöönottoa vuoteen 2021 mennessä, kun taas näkökykyä tarjotaan asteittain muualla Subaru -alueella.
Aiotko pahoillani nähdä Subaru Wrx Sti Go? Kerro meille tarkalleen, miltä sinusta tuntuu kommenttialueen uutisista …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *