‘Autoon liittyvät vähittäiskaupan myymälät ovat asteittain julmia “

. Se satuttaa minua myöntämään tämän, mutta jotkut autot ja kuorma-autot sekä autoihin liittyvät vähittäismyymälät ovat asteittain raakoja sekä sydämettömiä asiakkaita kohtaan, vanhoja kuin kuten kuin sekä uusi.
Menevät ovat päivät, jolloin he arvostivat sinua uskollisena asiakkaana, rakentamalla suhdetta, huolehtimaan sinusta ja perheestäsi, säilyttäen tapaasi, lähettämällä sinulle joulukortin. Nykypäivän myynnissä ilmapiirissä, jossa samoin kuin lukuisia ohimeneviä ”myynti” -kaveria ja naisia ​​eivät näytä tarjoavan heittämistä, lukuisia kuluttajia kohdellaan mukina.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat autot ja kuorma -autovakuutusyritykset, jotka äänestät
Vakuutuksenantajien käyttämä syvästi virheellinen, liian hinnoiteltu automaattinen uusintaprosessi on perinteinen esimerkki laillisesta pakenemisesta. Monet yritykset ymmärtävät, että he veloittavat olemassa olevia asiakkaita, jotka tulevat automaattisesti uudistamisaikaan. Niin sääli heitä ja hampaattomia viranomaisia, joiden avulla he voivat päästä eroon siitä.
Viralliset luvut osoittavat, että inflaatiotabustinvarauskustannukset ovat tehneet autoista ja kuorma-autovakuutuksesta nykyaikaisen moottorin merkittävimmän repiä. Bensiini sekä dieselmyyjät ovat viime aikoina käyttäneet paljon paremmin, mutta ovat toisinaan syyllisiä myös äärimmäiseen hinnoitteluun. Täyte säännöllisesti moottoritien etuja ja voit lyödä lukemattomia lisäkuntia ajo -elämän aikana. Sijoita tämän tyyppinen kiila hyvään Audi, Jag, Land Rover tai Porsche – sen sijaan – se on minun neuvoni.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *