Milloin ajaa Salvage auto

yksi iloista uudelleenrakentaminen tai palauttaa pelastus auto on vihdoin ajaa sitä avoimella tiellä. (Se on meidän suosikki osa koko prosessia.), Mutta valitettavasti et voi vain ajaa pois Body Shop paljon auringonlaskuun ja nauttia oman äskettäin uusittu ajoneuvoa. Sen sijaan, sinun täytyy saada se asianmukaisesti tarkastettu, vaihtaa nimeä ja (kuten kaikki autot) saada se vakuutettu.

Tämä on luultavasti vähiten hauska osa työskentelee taltiointi ajoneuvoon, mutta älä huoli, koska osa You saanut pelastus auton! mitä nyt? sarja, viemme sinut prosessin läpi saada meripelastus auto tiellä ja mietitään koko tämä ”katulaillinen” juttu. Valitettavasti viimeistely työsi kiinniteliuokset-ylempi taltiointi auto ei osoita voit ajaa sen laillisesti. Sinun on silti, että uudistetut otsikko.

Mikä on katulaillinen?

Jos tämä on ensimmäinen taltiointi auton tai olet vain käyttää ajo autojen yksityistä omaisuutta, termi ”katulaillinen” voi olla hieman sekava aluksi. Pohjimmiltaan on ostaa ajaa autoa yleisillä teillä, se on täytettävä joitakin standardoitu kriteerit. (Siksi emme näe ajoneuvot, kuten golfkärryt maantiellä.)

Koska eri valtioiden ja mailla on erilaiset lait, aiomme tarkastella joitakin yleisiä suuntaviivoja saada pelastus auto tiellä USA (Jos et ole Yhdysvalloissa, voit tarkistaa nämä resurssit miten edetä ajo oman taltiointi auto Kanadassa ja Euroopassa. Jos asut muualla, sinun hallituksen sivustot pitäisi pystyä auttamaan sinua.) ensimmäinen askel on tunnistaa tiettyjä valtion lakeja varten auto yleisellä tiellä omalla alueella ja varmistamalla rakennelman oikeuden mukainen.

Arvioidessa Build

Buy varmistaa autosi on sopiva ajaa, tarvitset joitakin yleisiä osia:

jarrut
Puskurit
konepelti
Sarvi
Rekisterikilvet
valot
peilit
Heijastimet
Turvavyöt
Ohjauspyörä
Renkaat
Tuulilasi
Tuulilasinpyyhkijät

Nämä yksittäiset kappaleet muodostavat ratkaisevan turvallisuusvaatimukset joko turvaamiseksi sinä tai hälytyksen muita kuljettajia. Valitettavasti kuitenkin yksittäisten valtioiden taipumus saada teknisiä tietoja näiden välineiden sijoitusta ajatellen.

Esimerkiksi voi olla ajovalot liian pieni tai liian suuri oman auton (ja jotkut valtiot jopa rajoittaa värien voit käyttää oman ajovalot). Samoin joissakin valtioissa ei voi olla mitään ikkuna sävytystä edessä tuulilasiin. Muissa valtioissa voit, mutta vain tietyssä määrin.

Nuo Yhdysvalloissa voi tarkistaa liittovaltion moottorin auto turvallisuusstandardien nähdä standardit valmistajille. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos luot mittatilaustyönä rakentaa käyttämällä autojen osia useilta pelastus ajoneuvoja.

Getting auton tarkastetaan ja muuttamalla Otsikko

Kun olet tajunnut, että auto täyttää ajo yleisillä teillä, sinun täytyy saada se asianmukaisesti tarkastettu ja testattu. Näin varmistetaan, että ajoneuvo täyttää oikea vaatimukset yleisön teitä (kuten päästönormit). Tarkastuksen jälkeen on valmis, voit olla pelastus otsikko muuttui uudelleenmuodostettu.pst otsikko.

Buy jatkaa tätä, meripelastus auto on läpäistävä pelastus katsastus. Paikallinen osasto moottoriajoneuvojen on oikea paperityötä täyttää. mutta varaudu-et voi ajaa saada tämä katsastus suoritettu joten sinun täytyy saada auton kuljetettu sinne.

Kun autosi kulkee pelastus tarkastus- ja olet muuttunut otsikko, voit ajaa sitä kuin tavallinen auto. Valitettavasti kuitenkin, että tehtävä on jokin paljon askel: vakuutukset.

Getting Vakuutukset

On yleisesti oletettu, että saa vakuutuksen uudelleenmuodostettu.pst auto on mahdotonta, mutta se ei pidä paikkaansa ollenkaan. Myönnettäköön, vakuutusyhtiöt eivät voi ulottua koko tapahtumasta, mutta jos ostoksia löydät kattavuus, joka toimii oman budjetin ja auton. Se on ostajan markkinat, jos tiedät mitä etsit!

Viime aikoina saanut uudelleenmuodostettu.pst otsikko? Ehkä on aika aloittaa seuraava projekti. Löydä seuraava auto taltiointi auto Copart.com.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Linkediini

Kuten tämä:
Kuten loading …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *