Lynk & Co tarjoavat elinikäisen takuun sekä täysin ilmaisen maailmanlaajuisen verkkoliikennetiedot kaikissa autoissa ja kuorma -autoissa

yhdessä sen tuotannon altistumisen 01 maastoauton ja 03 idea salonki Shanghain moottorinäyttelyssä, uusi kiinalainen Autonvalmistaja Lynk & Co on paljastanut kaksi etua, joita kaikki sen autot tarjotaan tarjouksessa houkutella asiakkaita aivan uuteen tuotemerkkiin.
• 2017 Shanghain autonäyttely: Kaikki viimeisimmät uutiset
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Lynk & Co on uusi maailmanlaajuinen auto- ja kuorma -autobrändi, jonka kiinalainen auto on tuottanut valtavia geelyjä, samoin kuin yritys haluaa tehdä merkin Euroopan maastoautojen markkinateollisuudelle, kun 01 ilmestyy ensi vuonna.
Sellaisenaan perinteisten premium -kilpailijoiden erottelussa, Lynk & Co on houkutteleva uusien yhteyksien ominaisuuksien tasot – yleisiä – kaikki yrityksen autot ja kuorma -autot sisältävät täysin ilmaisen verkkoliikennetietoyhteydet, jotka on kehitetty viihde -sviitteihinsä. Kuljettajat ja matkustajat voivat päästä verkkokaupan verkkotietoihin maailmanlaajuisesti kehittämällä yhtä ominaisuuksista, joita yritys soittaa “globaalien yhteyksien lupauksiin”.
Lynk & Co on aivan uusi marki, kun 01-maastoauto tulee myyntiin, samoin kuin brändillä on lukuisia elementtejä Geely-sisarbrändin Volvon kanssa, yrityksellä ei ole aitoa uskottavuutta tai suhteita Yhdistyneen kuningaskunnan autojen ja kuorma-autojen ostajien kanssa.
Myös niille, jotka ottavat askeleen, annetaan myös elinikäinen takuu, jolla on tienvarsituella, josta paljon lisätietoja paljastetaan, kun autot ja kuorma -autot osuvat Kiinassa tämän vuoden lopussa.
Voisiko elinikäinen takuu houkutella sinua todistamattomiin autoihin ja kuorma -autobrändiin? Ymmärräkaamme kommentteissa!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *