Stellatis valmistaa vetypolttoainetta Peugeot E-Expert- ja Citroen E-Dispatch Vans

Stellatis valmistautuu pääsemään vetykäyttöisten kaupallisten autojen markkinoille Peugeot E-Expertin ja Citroen E-Dispatchin polttokennoversioiden kanssa, jotka ovat tällä hetkellä saatavana akkuina Vain sähkömallit.
Pakettiautojen pienimuotoinen tuotanto alkaa vuoden 2021 lopulla, ja ne ovat käytettävissä asiakkaiden valitsemiseksi Ranskassa ja Saksassa. Molemmat tuotemerkit aikovat arvioida pakettiautojen käyttötapausta ja omaksumista seuraavan kahden vuoden aikana, ja mahdollisuus laajempaan käynnistykseen, mukaan lukien Yhdistynyt kuningaskunta, vuoteen 2023 mennessä.

Paras sähköiset pakettiautot 2022

Stellatis sanoo, että pakettiautojen taustalla oleva vetyteknologia antaa Peugeot E-Expertille ja Citroen E-Dispatchille enimmäisalueen 400 km (noin 250 mailia), kun taas tankkausajat ovat verrattavissa diesel-pakettiautoon noin kolmessa minuutissa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

50 kWh -akku on korvattu kolmella säiliöllä, joilla voi olla 4,4 kg vetyä, kun taas istuimien alla on 10,5 kWh akku, joka voidaan ladata polttokennosta riippumatta.
Akku voi tallentaa tarpeeksi sähkötehoa enimmäisalueelle 31 mailia, minkä pitäisi olla vain tarpeeksi, jotta pääset lähimpään vetypolttoaineasemalle, jos asut kaupungissa. Akun sijoitus matkustamossa tarkoittaa kuitenkin, että vety pakettiautot ovat saatavana vain kahdella istuimella edessä olevilla kolmilla.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *