Tesla Semi-kuorma-auto: Videoleike prototyypin testaamisesta

All-Electric Tesla -kuorma-auto on havaittu liikkumassa laajassa päivänvalossa; Ensimmäinen katsomme uuteen kuorma -autoon toiminnassa sen suuren paljastamisen jälkeen viime vuoden lopulla.
Tesla -insinöörit arvioivat prototyyppejä ennen yrityksen ensimmäistä hyötyajoneuvoa, joka saapuu tuotantoon ensi vuonna, ja lyhyt leike YouTubesta on antanut meille välähdyksen puolikoekäytöstä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Tesla paljastaa seuraavan sukupolven Roadsterin
Kotkasilmäinen sivullinen onnistui napsauttamaan nopean seitsemän sekunnin leike matta mustasta Protoypestä, joka ajaa UPS-varaston ohi (alla). Puoli jatkaa liiketoimintaa melko nopeasti, kun se pyörii sitä, joka sitä kuvaa.

Tesla on maininnut, että kuorma -autolla on 150 000 dollaria (noin 113 000 puntaa) “odotettavissa olevan” perushinnan, joka pystyy 300 mailia yhdellä maksulla. Tesla -toimeenpanija Elon Musk on sittemmin väittänyt, että sillä on “alue, joka on paljon pidemmälle kuin useimmat teollisuuden ihmiset ajattelevat olevan mahdollista”.
Tesla -puoliksi vaaditaan 20 000 dollarin (15 000 puntaa) talletus asiakkailta, jonka Kalifornian EV -valmistaja paljasti virallisesti uuden Tesla Roadsterin rinnalla marraskuussa. Tavanomaisen version lisäksi 500 mailin etäisyyden puoliksi on saatavana myös arviolta 180 000 dollaria (135 000 puntaa), kun taas perustajasarjan puoliksi voidaan varata 200 000 dollarilla (150 000 puntaa).

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *