Turjous syytti kolmanneksesta kaikista autopaloista

paljon enemmän kuin kolmasosa Britannian viimeisen kolmen vuoden aikana pidetystä 54 445 autopalosta aloitettiin tarkoituksella, auto paljastettiin erityinen tutkinta.
51 tulipalo ja pelastuspalvelut menivät tyypilliselle 18 148 autolle ja kuorma -autolle vuodessa, mikä aiheutti melkein 50 taskulahtaista autoa päivässä 35,8 prosentilla tarkoituksella, koska 2013.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Länsi -Yorkshirellä oli eniten tarkoituksellisia tulipaloja 1 967: ssä kolmen vuoden aikana. Lähes kaksi kolmasosaa kaikista autoista ja kuorma-autopaloista, joihin West Yorkshiren tulipalo sekä pelastuspalvelu (WYFRS) menivät, sytytettiin tarkoituksella.
• Autot ja kuorma -auto UK muistuttaa: Tarkista, jos autosi ja kuorma -autot palautetaan
WYFRS: n paloturvallisuuspäällikkö Ian Bitcon selitti, että suurin osa tarkoituksellisista autopaloista on yleensä vanhoja, varastettuja tai hylättyjä ajoneuvoja. Hän lisäsi kuitenkin, että viime vuosina on myös nähnyt uuden kuvion, jossa ”premium -autot on sovittu heidän ajotieltäan hyökkäyksenä omistajaa vastaan”.
Huolimatta siitä, että yli 6500 autoa on tarkoituksellisesti sovittu vuosittain, se ei näytä vaikuttavan vakuutusmaksuihin. Vakuuttajan Avivan uusi tutkimus havaitsi tulipalot vain 1 puntaa tyypilliseen vakuutusturvapolitiikkaan.
Brittiläisten vakuutuksenantajien liiton tiedottaja kertoi CAR Expressille: “Autojen ja kuorma -autojen palojen maksamisen ollessa erittäin vähän motorisia vaatimuksia, se ei ole ongelma, joka todennäköisesti kohdistaa paljon nousevaa painetta vakuutusmaksuihin.”

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *