“Voimme vain toivoa, että Iso-Britannia ja muut noudattavat Etelä-Korean ja Hyundai-Kian mielenkiintoista tietä paranemiseen”

On joitain autoja ja kuorma-autojen tuottajia, jotka jatkavat päänsä hautaamista edelleen muuttuvassa, edelleen muuttumassa, Pandemian nauhoitettu hiekka. Toiset työskentelevät jo typerästi sillä perusteella, että kaikki on palannut normaaliksi, joten se on tästä syystä yritys normaalisti.
Istuen jossain välissä on Etelä-Korean yrittäjyyden Hyundai-Kia-klaani, joka on vähäinen mustelma ja pandemian pahoinpidelty, mutta nyt katsotaan olevan hallittujen palautumisen määrittelyssä. Hieman kuin itse maa (noin 300 COVID-19-kuolemaa tähän mennessä, vs. lähempänä 45 000 Yhdistyneessä kuningaskunnassa), sillä on viime aikoina ollut ongelmia, mutta se oli kuitenkin nopea määritetty ja tarjous heidän kanssaan. Totta, maailman viidenneksi suurin autoryhmä on kuin muut meistä, koska se on kipeä, nyrkkeilevä ja tyhjennetty sekä tämän kevään että kesän emotionaalisista ja fyysisistä stressistä sekä rannoista. Se on kuitenkin toipumassa – samoin kuin sitten.

“Autojen ja kuorma -autojen näyttelytilojen paras aika keksiä itsensä” se on paras aika ”

Huomaa, että sen matkalla paranemiseen liittyy suuri 95 miljardin dollarin (75 miljardia puntaa). Tätä Etelä-Korean hallitus, jota avustavat Hyundai-Kia ja sen vaikuttava, nuori (ei pikemminkin 50) miljardööri puheenjohtaja Euisun Chung, on vetänyt laukusta nykyisille, jo hyvin palkattuille työntekijöille, uudet työpaikat, EV samoin kuin vetyinfrastruktuuri – tämän tyyppiset välttämättömät ‘uuden maailman’ tavarat.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *