New Bentley Flying Spur V8 paljastettu 542 hevosvoiman

. Tämä on uusi Bentley Flying Spur V8. Se on vähemmän tehokas ja halvempi versio brittiläisen tuotemerkin ylellisyyssanasta, jota saa samaan 4,0 litran moottoriin, jota käytetään lähtötason Manner-GT: ssä.
Kyseinen V8 on kaksi-turboahdettu 4,0 litran yksikkö, jonka lähtö on 542 hevosvoimaa ja 770 nm vääntömomentti-84 hevosvoimaa ja 130 nm vähemmän kuin lippulaivamallin W12. Tästä huolimatta Bentley korostaa, että tämä uusi moottori tekee lentävästä kannusta noin 100 kg kevyemmältä kuin W12 -malli, joten suorituskyky pysyy vertailukelpoisena.

New Bentley Flying Spur 2020 Review

Bentley sanoo, että Flying Spur V8 voi kattaa 0–62 mph 4,1 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden 198 km / h-se on kaksi kymmenesosaa W12: n yli. Kuten lippulaivamalli, V8-moottori lähettää ajamisen kahdeksan nopeuden automaattisen vaihdelaatikon läpi kaikkiin neljään pyörään.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Sylinterin deaktivointi voi sammuttaa neljä moottorin kahdeksan sylinteriä risteilyn aikana, mikä tarkoittaa, että V8: n pitäisi palauttaa 22,2mpg, verrattuna W12: n 19,1mpg: hen.
Kevyemmän jalkakäyttöisen painon ja erilaisten moottorin ominaisuuksien mukaan Bentley on myös säätänyt lentävän Spurin mukautuvat vaimentimet, vääntömomentin vektorisysteemit ja sähköisen ohjaustehostimen. Joitakin ylimääräistä säädettävyyttä varten ostajat voivat myös valita yrityksen aktiivisen rullanvakautusjärjestelmän ja nelipyöräisen ohjauksen.
6

Flying Spur V8 tulee vakiona 20 tuuman kevytmetallivanteilla, Quad-poistumiskaasujärjestelmällä ja erillisillä ”V8” -merkeillä. Bentley tarjoaa asiakkaille myös 60 maalivärin paletin sekä Blackline -vaihtoehtopakkauksen, joka vaihtaa tavallisen auton kirkkaan työn kiiltävälle mustalle korvaamiselle.
Sisällä ostajilla on laaja valikoima kojelautaviiluja ja nahkaverhoilua, joista Bentleyn tavaramerkkien pyörivä kojelauta voidaan valinnut valinnaisena ylimääräisenä.
Auton matkustamon takaosa voidaan spesifioida joko kolmen istuimen penkillä tai kahdella kapteenin tuolilla-ja se on varustettu ohjauspaneelilla, joka antaa matkustajille hallita auton kaihtimia, ilmastonhallintaa, mielialan valaistusta ja istuimen hierontatoimintoja. Jälkimmäinen vaihtoehto lisää myös laajennetun keskikonsolin ja ylimääräisen viiden tuuman kosketusnäytön kaukosäätimen.
Ostajat saavat myös uuden pullonjäähdyttimen takapenkille. Keskimmäisen käsinojan takana se tarjoaa kaksi jäähdytystasoa +6ºC: sta -6ºC: seen -ja siinä on varastointi kuuden 330 ml: n tölkkien, neljän 500 ml: n pullon tai kahden 750 ml: n samppanjapullojen kanssa.

Uusi Bentley Flying Spur V8 on nyt ostettava, vaikka Bentley ei ole myöntänyt virallista hinnoittelua. Alueen odotetaan alkavan noin 150 000 puntaa, ja ensimmäiset toimitukset johtuvat vuoden loppua kohti.
Mitkä ovat parhaat myynnissä olevat luksusautot? Napsauta tätä saadaksesi kymmenen parhaan …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *