Uusi 2022 BMW 2 -sarja Active Tourer, joka on paljastettu 30 265 puntaa hintalappu

. Käärit ovat vihdoin tulleet aivan uuteen BMW 2 -sarjaan Active Tourer. Se on viimeisin versio brändin premium-MPV: stä, ja se on suunniteltu menemään päästä päähän Mercedes B-luokan kaltaisten kaltaisten kanssa. Tätä toisen sukupolven mallia varten Active Tourer tarjoaa uuden arkkitehtuurin ja BMW: n uusimman sisustustekniikan, ja plug-in-hybridivoimansiirrot ovat matkalla.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Ulkopuolinen ilme on heti tuttu, kompakti MPV -asenne ja laajasti samanlainen siluetti kuin edelliseen aktiiviseen matkailuun. Nykyaikaiset BMW-vihjeet ovat kuitenkin löytäneet tiensä muotoiluun, kuten ylisuuret munuaisriteet ja kyljen varrella olevien ryppyjen ylöspäin.

Parhaat ihmisten kuljettajat ja MPVS 2022

Tästä huolimatta malli on vähemmän sotkuinen kuin muut nykyaikaiset BMW: t, siisti, yksinkertaistettu etupuskuri, sileä pintapinta ja pari yksinkertaisia, ohuita takavaloja, joissa ei ole näkyvää pakoputkea takaa. Aktiivista matkailua tarjotaan 11 erilaisessa maalissa, kun se tulee myyntiin ensi vuonna.
Uusi auto on edeltäjänsä suurempi jokaisessa ulottuvuudessa. Se on 32 mm pidempi kuin ennen, leveyden nousu 24 mm. Myös kattoviiva on 21 mm korkeampi, ja BMW väittää olkahuoneen, päätilan ja taka -jalkatilan lisääntyneen edellisen mallin yli. Etu- ja takaradan leveydet ovat ylöspäin 25 mm ja 26 mm, joiden tulisi parantaa käsittelyn vakautta.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *