2022 Range Rover Sport Crack Test

Land Rover on valmistautumassa uuden kolmannen sukupolven Range Rover Sportin lanseeraamiseen vuoden 2022 lopussa, ja nämä tuoreet vakoojakuvat ovat antaneet meille parhaan ilmeen vielä uudessa premium-maastoautossa .
Uusi Range Rover Sport seuraa viidennen sukupolven Range Roverin rengasraiteissa, jotka paljastettiin vuonna 2021, ja voimme nähdä, että se kuljettaa suuremman sisaruksensa runsaasti suunnittelukieliä perinteisten Range Rover -julkaisujen kanssa erittäin todisteina. Evolutionary Design -lähestymistapa ei ole yllättävä, kun otetaan huomioon, että Range Rover Sport on yksi tuotemerkin myydyimmistä autoista, ja edellinen versio myy koko koko Range Rover melkein 2: 1.

10 parasta luksusautoa ostaa 2022

Urheilun etuosa ja LED -ajovalojen järjestely on ohuempi kuin Range Roverin ja enemmän kuin Velar. Sillä välin alempi säleikkö on kulmaisempi ja aggressiivisempi kuin Range Roverin minimaalinen muotoilu.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Uuden Range Roverin takavalot olivat merkittävä muutos edellisen mallin suhteen, sisällytettiin mustaan ​​paneeliin, josta tulee läpinäkymätön, kun valot eivät ole päällä. Vaikka näistä vakoojakuvista on epäselvää, voimme nähdä saman uuden Range Rover Sportin aikana, vaikkakin kääreiden asettelussa. Suorakulmaiset kaksoispakot ovat myös näkyvä ominaisuus ja merkitsevät tämän auton ylimääräistä urheilutahtia verrattuna Range Roveriin.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *