Pysäköintivalvojat ansaitsevat 10 puntaa ilmoittamalla laittomasti pysäköityjä autoja uudessa sovelluksessa

Ihmiset, jotka tarkkailevat autoja laittomasti pysäköityinä yksityiselle maalle, voi nyt ansaita 10 puntaa ilmoittamalla ne viranomaisille uuden mobiilisovelluksen avulla.
Jokainen, jolla on Yhdistyneen kuningaskunnan pysäköintialue (CPM) -sovellus, voi ilmoittaa laittomasti pysäköityjä autoja nimettömästi CPM: lle lähettämällä siitä valokuvan. CPM käyttää sitten rekisterikilpiä löytääkseen autoilijansa DVLA -tietokannan avulla ja lähettää heille sakon.
Mainos – viesti jatkuu alla

CPM: n mukaan CPM: n sakottamat autoilijat eivät tiedä, onko pysäköintehoita tai yleisön jäsen.
CPM: n toimitusjohtaja James Randall puhui peilille: ”Ongelma ei ole sovelluksen kanssa, vaan autoilijoiden kanssa, jotka eivät kunnioita ihmisten maata. Nyt voit ryhtyä toimiin itse. Sovellukseen ladattu valokuva on vain todisteet ja henkilöstön jäsen tarkastelee kaikkia ennen lipun tulostamista. ”
• Paras pysäköintisovellus puhelimellesi: 2016 Ryhmätesti
Sovellus on kuitenkin kritisoinut moottorijärjestöjen, jotka ovat asianomaisia ​​sen valppaasta kuvasta. RAC: n tiedottaja Simon Williams sanoi, että ajatus “on väärässä niin paljon tasoilla, että sitä kerjäläiset uskovat”.
“Pysäköintiyritysten terävät käytännöt asetetaan jo säännöllisesti kyseenalaiseksi palkattujen virkamiesten kanssa, jotka jättävät sakkoja, mutta kun kansalaiset ovat taloudellisesti kannustettuja ostamaan autoilijoita, jotka ylittävät ylikuormituksen, se on katastrofin resepti.”
AA: n presidentti Edmund King sanoi: “Toivoimme, että kieltevät cowboy -kiinnittimet olisivat päässeet eroon näistä terävistä käytännöistä, mutta näyttää siltä, ​​että jotkut nykyajan moottoritiet ovat elossa ja hyvin.”
Ilmoittaisitko jonkun pysäköinnistä laittomasti 10 puntaa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *