Aston Martin DB11 Q esittelee räätälöityjen palvelujen

Aston Martin valmistelee Geneven autonäyttelyn osastonsa vuodelle 2017, ja uuden Vanquish S: n ja AM-RB 001: n rinnalla, jotka olemme jo nähneet, ovat versio DB11: stä kehitetty esittelemään British -tuotemerkin “Q: n Aston Martin” -personointipalvelua.
Näyttelyn DB11 on viimeistelty Zafre -sinisellä maalilla, ja hiilikuitu yksityiskohdat jakajalla, kynnyksellä, hajottimella ja ovenpeileillä. Maali on myös levitetty pyöriin, mikä antaa autolle erittäin erottuvan ilmeen. Sisäpuolella on musta puolaniliinin nahkaverhoilu, jonka Q-logo on kohokuvioitu niskatuilla yhdessä värimatkan matkatavarasarjan kanssa.
10

Vaikka asiakkaat voivat valita Aston Martinin “kokoelman” Q: sta, joka sisältää maalivärejä, sisätiloja ja materiaalien viimeistelyä, siellä on myös ‘komission’ palvelu, joka saa vielä paljon räätälöitympää.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Palvelun pääjohtajan Matthew Bennettin mukaan “ainoa raja on mielikuvitus”. Voit aloittaa tyhjällä paperiarkilla ja luoda ihanteellisen auton. Se on samanlainen palvelu kuin Ison-Britannian parhaimmat autobrändit, koska Rolls-Royce ja Bentley antavat asiakkaille myös tehdä erittäin henkilökohtaisia ​​valintoja tilaamalla uutta autoa.
Millaista Aston Martin rakentaa? Kerro meille alla …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *