Genevessä

Historiallisessa italialaisessa autonvalmistajassa Ermini on palannut Geneven näytökseen tyylikkäällä uudella kevyellä kaksipaikkaisella urheiluautojen nimellä Seiottosei tai 686 italialaisella.
Tämä nimi saattaa olla vähän suuhun englanniksi, mutta se on otettu auton kerbipainoista 686 kg. Auto käyttää putkimaisen teräsrunon, joka on annettu hiilikuitukanttipaneeleilla, jotta voidaan saavuttaa 460 hevosvoiman ja tonnin voiman ja painosuhteen saavuttamiseksi.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Virta tulee Renault 2,0-litran nelisylinteristä turboahdetusta moottorista, joka on viritetty tuottamaan 315 hevosvoimaa. Väitetyt suorituskyvyn luvut ovat myös vaikuttavia, ja 0–62 mph käsitteli vain 3,5 sekunnissa ja elektronisesti rajoitetulla huippunopeudella 168 km / h.
Laiteluettelo sisältää runsaasti hi-tech-kilpa-osia, joissa on Brembo-jarrut, itsenäinen push-rod-jousitus, Oz Racing -pyörät ja Sadav-kuuden nopeuden peräkkäinen vaihdelaatikko. Mikään näistä osista ei tule halvalla, mutta hinnasta ei ole vielä sanaa.
Kaikki tuotantojuokset rajoittuvat todennäköisesti tiukasti alle 30 autoon vuodessa riippuen potentiaalisten ostajien kiinnostuksen tasosta näyttelyssä. Silti se kilpailee pienten vaaka -autojen kanssa, kuten uusi Vuhl 005 ja BAC -mono.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *