Peugeotin uraauurtavat hybridi -ilmateknologia palaa Pariisissa

Peugeotissa kyntämässä hybridi -ilmatekniikansa edessä, samoin kuin on osoittanut viimeisimpiä edistyksiä Pariisin autonäyttelyn 208 viistosakassa.
Tämän viimeisimmän konseptin, joka on yllättävää, nimeltään 208 Hybrid Air 2L, on nähtävyydet tyydyttämään Ranskan hallituksen tavoitteen asettaa budjettiystävällinen 2,0 litran/100 km (141mpg) ajoneuvo tuotantoon vuoteen 2020 mennessä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tämän tavoitteen keskeinen on itse hybridi -ilmavoiman voimansiirto – Automaattisen paljastaman heinäkuussa ajama -, joka hyödyntää paineilmaa sijasta kalliiden paristojen sijasta pienen ominaisuuden bensiinimoottorin lisäämiseksi.
Tarjolla on kolme tilaa, joka käyttää paineilmaa vain nollapäästöihin (ihanteellinen ympäri kaupunkia), vielä yksi, joka hyödyntää pelkästään 81 hevosvoiman 1,2 litran Puretech-moottoria (sopii moottoritie risteilyyn) tai bensiinilaiton yhdistelmää.
Seurantajärjestelmä valitsee olosuhteiden parhaan asetuksen, joka näyttää kaikki tiedot kuljettajalle. Aivan kuten enemmän perinteisiä hybridejä, järjestelmä toimii puhtaasti sähkötilassa niin kauan kuin mahdollista, muuttuu, kun joko varaus (tai tässä tapauksessa ilma) ehtyy tai kun tarvitaan enemmän kiihtyvyyttä.
Lataus noudattaa samoin tuttua prosessia: hidastuminen jarrutuksen alla tai kaasun helpottamisen avulla apua elpyi energiaa, kolmen sylinterisen bensiinimoottorin kanssa myös pystyy aloittamaan sekä lisäämään lisäyksen.
Peugeot on tukenut tätä paineilmajärjestelmää 208 Hybrid Air 2L: ssä, ja se on työskennellyt PureTech -yksikönsä sileyden parissa, koska kitka muodostaa noin viidenneksen tuotetusta voimasta. Peittämällä nokka-akselit ja männät ns. Diamondissa, kuten hiili (DLC) -pinnoitteessa, moottorin tehokkuus paranee selvästi neljä prosentilla.
Myös konseptin paino on alhaalla verrattuna tuotantoon 208, johon se perustuu. Sekoitus terästä, alumiinia sekä kompositteja käytettiin sekä laiturille että runkolle yhdessä tietyn olemassa olevien osien, kuten ruostumattoman teräksen pakokaasujärjestelmän, uudelleensuunnittelun kanssa, mikä johtaa 100 kg: n menetykseen ja vähentämällä yleistä kerbointia varten 860 kg.
Muutosten pyöristäminen on muutamia muutoksia 208 hybridi -ilman aerodynamiikan parantamiseksi, mukaan lukien alhaisempi asenne sekä ilmanottoaukot, jotka mahdollistavat vain riittävän ilman moottoriin. Peugeot on myös tasoittanut tuulilasin surround-ohjelmaa, lisännyt bootlidiin kiinnitetyn spoilerin ja asennettuna auton alapuolelle. Lopuksi, perinteiset siipipeilit tekevät menetelmää kameroille ja on suuria halkaisijaa, matala rullauskestävyyttä, joissa on Aero-navan korkkeja.

Tutustu parhaisiin hybridi -ajoneuvoihin, jotka voit ostaa nyt …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *