Korkeamman suorituskyvyn BMW I8S -superauto tarkasteltavana

BMW ajattelee esitellä paljon suorituskykykeskeisempiä i8S-kupeita, auto paljastaa.
Alexander Kotouc kertoi BMW I -tuotteen johtajan Detroitin moottorinäyttelyssä 2018, Alexander Kotouc kertoi meille, että asiakkaat ovat pyytäneet tällaista ajoneuvoa. ”Voin kertoa teille tässä vaiheessa, että arvioimme sitä edelleen; I8 on uuden aikakauden tunnetut urheiluautot ja kuorma -auto.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat sähköautot ja kuorma -autot ostamaan nyt
“Kyllä, paljon tehokkaammalle versiolle on asiakaskysyntä, mutta sen on oltava järkevää brändillemme”, Kotouc lisäsi. ”Saatat laittaa sinne V12: n niin kuin se olisi erittäin voimakas, olisiko se silti BMW I -auto? Vaadimme löytää ihanteellinen tasapaino. ”
Äskettäin päivitetyssä i8-coupe hyödyntää bensiini-/sähköhybridi-voimansiirtoa, joka käsittää 1,5 litran kolmisylinterisen moottorin sekä 11,6 kWh: n sähkömoottorin. Kokonaisteho on ilmoitettu 369 hevosvoiman, jonka avulla I8 voi lyödä 0–62 mph 4,4 sekunnissa. Paljon tehokkaampi i8S -versio, joka noudattaa äskettäin esiteltyä i3: n suorituskyvyn lippulaivaa i3 -alueelle, saattaa työntää kupeen suureen superautoalueelle.
Kotouc totesi, että olemassa olevaa voimansiirtoa voidaan muuttaa määrittämään paljon enemmän voimaa, mutta samoin, että i8 saattaa tarvittaessa kotona täysin erilaisen moottorin. “On asiakasvaatimus ja haluamme olla paljon enemmän valtaa kuin yritämme tyydyttää sen samalla pitäen DNA: n aitoamme”, Kotouc totesi.
Voisiko vielä nopeampi versio BMW i8: sta järkevää? Kerro meille ajatuksesi kommenteissa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *