Nissan Pulsar Nismo Hot Hatch Spayi

Tämä on ensimmäinen katsomme Nissanin uuteen golf GTI -kilpailuun Pulsar Nismoon sen jälkeen, kun kuuma luukku vakoiltiin Nurburgringissä virallisen Nissan Photoshootin aikana. Myöhemmin tällä viikolla japanilaisen valmistajan odotetaan antavan meille kaikki Pariisin autonäyttelyn nykyisen Nismo -mallin yksityiskohdat.
Mainos – viesti jatkuu alla

Rakeisesta kuvasta huolimatta on selvää, että melko tavallinen näköinen pulsari on muutettu pumpattuksi kuumaan luukkuun. Aggressiivinen vartalo, tummennettu kevytmetallivanteet ja tavaramerkki punainen ulkopinta yksityiskohdat symboloivat Nismo -hoitoa. Muihin ulkokorvaihin sisältyy paljon aggressiivisempi takaosa ja urheilun pakokaasu.
Mutta Nissan ei vain pukeudu Pulsar Nismoon kosmeettisilla säädöksillä. Ihon alla Nissan poimii maksimaalisen suorituskyvyn 1,6 litran neljän sylinteristä turbo-moottorista, ja Pulsar Nismosta odotetaan noin 247 hevosvoimaa. Varmistaakseen, että japanilainen valmistaja ei jää jäljelle Hot Hatch Power Stakesissa, paljon voimakkaampi 275 hevosvoiman Nismo RS -malli on myös aivan nurkan takana.
Mekaaniset päivitykset, kuten rajoitettu liukumuodostus- ja tiukempi jousitusasetukset, auttavat Pulsar -selviytymistä lisätyllä suorituskyvyllä. Suuremmat jarrut parantamaan pysäytysvoimaa ja hip-halattava urheiluistuin ovat myös todennäköisesti lisäyksiä.
Kilpailijoiden, kuten VW Golf GTI, Seat Leon Curpa ja Renaultsport Megane, kun Pulsar Nismon odotetaan myös alistavan huomattavasti kilpailijat ostohintaan. Yksityiskohdat paljastetaan sen jälkeen, kun se debytoi Pariisin autonäyttelyssä.
Ota selvää autoista, jotka Pulsar Nismon on voitettava parhaimmissa kuumissa viistoperäissämme pyöreissä

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *