Hardcore Porsche 911 GT3 RS vakoili talvitestausta

ikään kuin standardi 911 GT3 ei ole tarpeeksi innostava Porsche-faneille, superlevetty 911 GT3 RS on matkalla. Auto on vakoittanut testauksen ja se on asetettu vuoden 2015 puolivälissä myyntipäivänä, mutta se voidaan paljastaa jo varhain Geneven tai Detroitin moottorinäyttelyssä ensi vuonna.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Näissä vakoojavaloissa olevan erittäin kevyen naamioituneen ansiosta RS -mallin muutokset GT3: n yli ovat selvästi ilmeisiä. Auto urheilee pienempää, leveämpää rataa venytetyllä korilla, samoin kuin aggressiivinen etujakaja ja syvempi ilmanottoaukko. Jarrujäähdytyskanavat pyörien yläpuolella vihjevät tarjolla olevaan pysäytysvoimaa, samoin kuin valtavat jarrulevyt.
7

Takaosassa valtava takasiipi hallitsee profiilia, joka näyttää tarkoituksenmukaisemmalta kuin GT3: n pienempi esine ja vihje sen kovalla tilalla, ja suuren voiman lisääntymisen jälkeen odotetaan lisäämällä takaosa -hajotinta. Kuten edellinen GT3 Rs, odota kevyet, riisuttu sisustus vain paljaiden olentojen mukavuuksien jäljellä.
• Mikä on nopein auto maailmassa?
RS: tä saa aikaan GT3: n 3,8 litran litteäkuusi moottori, vaikkakin suorituskyvyn nousu 469 hevosvoiman noin 500 hevosvoiman ja lisääntyneen kierrosluvun raja-arvoon. Sen pitäisi pudottaa 0–62 mph: n aika alas vielä kauempana 3,5 sekunnista, vaikka huippunopeus ei todennäköisesti nouse kyseisen siipin lisääntyneen vedon ansiosta.
7

Porschen huhutaan harkitsevan vaihtoehtona kuuden nopeuden manuaalivaihteistoa, mutta todennäköisesti RS: tä tarjotaan ensin vain PDK-automaattilla. Laihdutusjärjestelmän tulisi tarkoittaa myös huomattavaa painon laskua.
Auton virallisen paljastamisen suhteen yksityiskohdat ovat luonnosteltavia. Auto viivästyi alun perin toimitetun GT3: n paloriskiongelmien vuoksi, mutta jo nyt suurin osa testauksista olisi tehtävä. Useimmat huhut näyttävät vihjavan Geneven moottorinäyttelyyn, joka paljastaa maaliskuussa, mutta Porsche -lähteet ovat vihjaneet, että olemassa olevan mallin nopeampi variantti ilmestyy tammikuussa Detroit Show -tapahtumassa, mikä voi olla RS tai Cayman/Boxster GT4.
Selvitä nyt Nurburgringin nopeimmat kierrosajat.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *