Sähköiset autot muodostavat yhden kolmesta Audi-myynnistä vuoteen 2025 mennessä

Audi vedonlyönti Big-sähkö- ja plug-in-hybridi-malleissa ilmoitettuaan, että se odottaa ”noin yksi kolmesta” asiakasta valitsee sähköisen auton seitsemän vuoden kuluessa.
Yrityksen mukaan jokainen kokoonpanossa oleva auto on saatavana sähkömallina vuoteen 2025 mennessä, ja paljon on täysin sähköisiä autoja (EVS) ja ”pienempi osuus”, joka on plug-in-hybridit (PHEV). Audi ennustaa, että 800 000 asiakasta valitsee yhden näistä ‘e-mallista’ vuonna 2025; Yhtiö myi viime vuonna noin 1,87 miljoonaa autoa ympäri maailmaa.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat hybridi -autot myynnissä vuonna 2018
Omistamalla noin 35 miljardia puntaa ”strategisille alueille, kuten e-liikkuvuudelle, autonomiselle ajamiselle ja digitalisoinnille” seuraavan seitsemän vuoden aikana, yritys pyrkii olemaan ”numero 1 premium-valmistajien joukossa” sähköautoille.
Ensimmäinen täysin sähköinen Audi on E-Tron-maastoauto, jolle talletukset ovat jo otettu. E-tron on tarkoitus lanseerata myöhemmin tänä vuonna, ja se lupaa nopean 150 kW: n lataamisen yhdessä 249 mailin alueella, joka on mitattu nykyisten testauskriteerien nojalla.
Tätä seuraa E-Tron Sportback vuonna 2019 ja seuraavana vuonna E-Tron GT, ja 20 sähköistettyä mallia, jotka lanseeraavat ”nopeasti peräkkäin” vuoteen 2025 mennessä.
Audin suunnitelmat näyttävät olevan askeleella Yhdistyneen kuningaskunnan “tie nollaan” -strategian kanssa. Vuotoraportit osoittavat, että kaikki Yhdistyneessä kuningaskunnassa myytävät uudet autot vuoteen 2040 mennessä on kyettävä matkustamaan 50 mailia pelkästään akkuvirralla.
Audin puheenjohtaja Rupert Stadler ilmoitti yrityksen suunnitelmista haluavansa marquen tarjoavan “täydellisen soveltuvuuden jokapäiväiseen käyttöön, ei kompromisseja, huippulaatua ja ajo -nautintoa asiakkaalle”.
Mitkä ovat parhaat myytävänä olevat sähköautot? Tässä on luettelo kymmenestä parhaasta eV: stä …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *