Uusi Ford Focus RS: Koko yksityiskohdat 345 hevosvoiman, 4×4 mega-hatchin

Ford Focus RS oli yksi innokkaimmin odotetuista autoista vuodelle 2016, ja se on varmasti elänyt odotuksiin. Se on nyt myynnissä, kun ensimmäiset toimitukset saapuvat aiemmin tänä vuonna, ja meillä on kaikki tämän hullun mega-kuuma viistoperän yksityiskohdat ja tekniset tiedot.
Hinta on vain hieman yli 30 000 puntaa, et ehkä odota paljon, mutta Ford on antanut uudelle painopisteelle RS-urheiluautojen kiertävän voiman turboahdetulla 2,3 litran nelisylinterisellä moottorilla. Tämä auttaa sitä siirtymään otsikkoon tarttuvaan 165 mph huippunopeuteen, 0–62 mph on lähetetty vain 4,7 sekunnissa. Älä tee virhettä, uusi RS on yksi vakavasti nopea auto.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Ford Focus RS First Drive Review
Nämä suorituskyvyn luvut antavat Ford Focus Rs: lle hölynpölyä, mukaan lukien Honda Civic Type R, Audi Rs3 ja Mercedes A 45 AMG.
Ford Focus RS: Video
Olemme jo olleet matkustajamatkan uuden painopisteen sisällä, ja se riitti vahvistamaan auton harvinaiset ominaisuudet. Vaikka ennakointi rakentuu ennen ensimmäisiä asemarvosteluja, Ford on mielellään kiusaamaan meitä uuden vauvansa yksityiskohdista, mukaan lukien runsaasti verkkovideoita.

Uusin (yllä) on Ben Collinsin selitys auton ajotiloista – mukaan lukien surullisen drift -tila -.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *