Yamaha esittelee uusia ideaautoja ja kuorma -autoa Tokion autonäyttelyssä

Yamaha on paljastanut, että se paljastaa uuden idean autot ja kuorma -autot Tokion moottorinäyttelyssä myöhemmin tässä kuussa, joka on näytöllä yrityksen talon autonäyttelyssä yhdessä 19 muun mallin kanssa.
Se on kuitenkin ainoa auto, jossa on neljä pyörää näytöllä monipuoliselta japanilaiselta tekniikkayritykseltä. Loput Yamahan Tokion kokoonpanosta koostuu uusista sähköpyöräistä, skoottereista, moottoripyöristä ja nojaisista monipyöräilijöistä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Tokion autonäyttely 2017 esikatselu
Yamahalla on paljon kokemusta moottorien perustamisesta muille valmistajille, mutta yritys kääntää kätensä harvoin täyden auton perustamiseen. Myöhemmin tässä kuussa Tokioon suuntautuva idea on ensimmäiset Yamaha -autot ja kuorma -auto, joka altistetaan kahdessa vuodessa, kun myös urheilumatkan idea teki keulaansa Tokion näyttelyssä.
6

Urheilumatkaidea hyödyntää ISTream-nimistä tuotantoprosessia, jonka suunnittelija Gordon Murray (McLaren F1: n takana oleva kaveri, uuden TVR-urheiluauton, Re-Bord Griffithin, lisäksi). Tämä prosessi mahdollistaa kevyiden, korkean rigiteettisten autojen ja kuorma-autojen luomisen paljon tehokkaammin.
Itse autot ja kuorma-auto on pieni, keskimoottorinen kaksipaikka, jolla on komea profiili sekä kurvikas etuosa sekä takaosan muotoilu. Vain 750 kg: n painoon, Yamahan moottoripyörät vaikuttavat selvästi siihen.
6

Idea merkitsee tuotemerkille mahdollisen tuotantosuunnittelun, vaikka virallisesti se on vain uuden tekniikan esitys. Se, mitä näemme myöhemmin tässä kuussa, on päivitetty versio tästä ideasta tai jotain täysin uutta, pysyy nähtävänä.
Lue kaikki nykyiset uutiset Tokion moottorinäyttelystä pyöreällä sivulla.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *