‘Onko Volvo vuoden 2019 kuumin autoyhtiö? Todennäköisesti ”

Ei ole parempaa paikkaa kuin CAR Express Awards -palkinnot, jotka saavat kiinni globaalista moottoriteollisuudesta. Ja koska olen osittain vastuussa siitä, että hän saapuu autoyhtiöön useita vuosia sitten, keskustelin pitkään Volvon johtajan Mike Johnstonen kanssa viime viikolla pidetyssä seremoniassa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Hän suostuu yrityksensä valtaan voitettuaan Car Express -palkinnot sekä vuoden World Car of the Vuoden otsikko muutama kuukausi sitten. Vaikka Volvo on liian vaatimaton myöntääkseen, Volvo ei ole toisin kuin Audi oli 20 vuotta sitten: otti vastaan ​​tunnustettuja premium -yrityksiä, ennen kuin ne sopivat tai lyövät niitä. Volvon valtakirjoja vahvistaa se tosiasia, että kuten Mercedes, BMW, Jaguar ja Lexus, se on juuri poiminut kaksi auto -ilmaista uutta autogongiaa, kun taas Audi ei voittanut yhtä!
• Car Express New Car Awards 2018 – Voittajat
Johnstone näyttää houkuttelevan vertailuista Ingolstadtin edelleen suuri yritys. Silti hän vaatii, että Volvo on edelleen lämpenemässä, ja työtä on paljon. Yksi alue vakuuttaa yleisölle, että Volvo on nyt oikea, täysimääräinen premium-asu, joka on paikka samassa liigassa kuin Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Lexus ja Mercedes.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *