Ford Mustang 2015 paljasti Detroitissa, suuntautui Yhdistyneeseen kuningaskuntaan

viidenkymmenen vuoden jatkuvan tuotannon jälkeen ja paljon yli yhdeksän miljoonaa autoa, Ford Mustang liittyy Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.
Aivan uusi kuudennen sukupolven malli, joka paljastettiin täällä omissa studiokuvissa, oli debyytti Detroitin kotiomoninäyttelyssä, ennen kuin hän oli menossa Iso-Britanniassa oikeanpuoleisessa ajassa vuoden 2015 alusta.
Mainos – viesti jatkuu alla

Mustang-hinnasta ei ole vielä virallista sanaa, mutta odotetaan, että nelisylinterinen EcoBoost-malli alkaa noin 30 000 puntaa, ja V8-malli maksaa enemmän 5000 puntaa.
• Ford -uutiset ja arvostelut
Fordin toimitusjohtaja Mark Fields kutsuu Mustangia “emotionaaliseksi yhteyteen Ford -tuotemerkkiin” ja on antanut sille tehtäväksi nostaa yrityksen käsitys Euroopassa. Hän haluaa myös, että sitä pidetään “uskottavana urheiluautona Euroopassa”, ja insinöörit myöntävät vapaasti sen vertailuarvoa BMW M3 -kupeiden ja jopa Porsche 911: n kaltaisiin.
Ja tällä kertaa sen ympärillä voi olla taistelu mahdollisuuden, ansiosta alunan merkittävien tarkistusten ansiosta. Gone on nykyisen auton elävä taka-akseli, joka on korvattu paljon hienostuneemmalla täysin riippumattomalla monilinkillä jousituksella-jonka on saatava Mustangin tuntemaan olonsa paljon istutetummaksi parantaen samalla ajo-laatua.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *