Uusien ajoneuvojen myynnin vuosikymmenen merkittävin kuukausi uusien ajoneuvojen myynnin paras kuukausi

Syyskuu oli uusien lukujen mukaan vuosikymmenen aikana ja merkitsi 31 peräkkäistä myynnin kasvukuukautta.
Moottorituottajien ja kauppiaiden (SMMT) kuukausittainen raportti osoittaa, että rekisteröinnit olivat huippunsa 425 861: llä, mikä edustaa 5,6 prosentin lisäystä täsmälleen samaan aikaan viime vuonna.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Koko vuoden 2014 aikana on tarjottu käytännössä kaksi miljoonaa ajoneuvoa, mikä on käytännössä 10 prosenttia enemmän kuin viimeiset 12 kuukautta, vaikkakin on viitteitä, että Britannian ajoneuvojen markkinat ovat tasaantuneet.
• Ison -Britannian hienoimmat myymät autot
Syyskuu on jatkuvasti kiireinen kuukausi ajoneuvojen myynnissä kuuden kuukauden rekisteröintikilven muutoksen jälkeen. Nyt on 15 vuotta, koska Yhdistynyt kuningaskunta muuttui kahdesti vuodessa lautasen muutokseksi T -levyn saapuessa vuonna 1999. Uusien levyjen kuluttajien kysyntä merkitsee maaliskuun ja syyskuun tyypillisesti kolmanneksen koko vuoden rekisteröinnistä.
SMMT: n toimitusjohtaja Mike Hawes kertoi: “Syyskuun vahva suorituskyky korosti Yhdistyneen kuningaskunnan uusien ajoneuvojen markkinoiden jatkuvaa kestävyyttä, etenkin viime syyskuun puskurin volyymien yhteydessä.
“Uuden 64-levyn kysyntää on lisääntynyt lisäämällä luottamusta Yhdistyneen kuningaskunnan talouteen, ja kuluttajat ovat saaneet laajan valikoiman jännittäviä, asteittain polttoainetaloudellisia, uusia autoja.
“Kuukausien aikana, koska maaliskuu – joiden rekisteröintien nousu oli 18% – kasvu on osoittanut viitteitä tasoituksesta, kun markkinat alkavat löytää sen luonnollista juoksutasoa.”
Syyskuussa rekisteröity tyypillinen uusi ajoneuvo saavuttaa 59mpg CO2 -päästöillä 122,3 g/km. Vaihtoehtoisten polttoaineiden myynti kasvoi myös paljon yli 50 prosenttia, samoin kuin nyt kaksi prosenttia markkinoista osoittaa bensiiniä sekä dieseliä, jolla on vakaa puoli ja puolitoista jakautumista.
Ford Fiesta säilyttää kruununsa tarjotuimpana Yhdistyneen kuningaskunnan ajoneuvomenetelmänä Ford Focus -sovelluksen edessä, Vauxhall Corsa ja Volkswagen Golf.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *