2015 Nissan NV400 Uudet moottorit paljastavat

Nissan NV400, joka perustuu Renault Masteriin sekä Vauxhall Mvano -paneelit -pakettiautoihin, on tarkoitus hankkia erilaisia ​​uusia moottoreita, polttoainesäästöjä innovaatioita sekä joitain lisäpaketteja.
Moottorit, kaikki Renault-valmistetun 2,3 litran tyypillisen kiskon dieselyksikön versiot, tarjoavat jonkin verran enemmän virtaa kuin ennen. Pari yksittäistä turboyksikköä luovat vastaavasti 110 hevosvoimaa ja 125 hevosvoimaa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Niihin liittyy nyt pari uusia kaksoisturboyksiköitä, jotka luovat 135 hevosvoimaa sekä 165 hevosvoimaa. Samoin tarjottu on tarkistettu versio vanhasta 150 hevosvoiman yksikön yksiköstä, jossa on robotisoitu puoliautomaatti.
• hienoimmat pakettiautot ostaa
Uudet twin-turbo-moottorit on suunniteltu käsittelemään raskaita matkoja. Pieni turbo tarjoaa lisääntyneen vääntömomentin alle 1 500 rpm nopeammille lomille. Suurempi turbo laajentaa vääntömomentin kaistaa korkeammille kierroksille, mikä tekee NV400: sta taitavamman moottoritien nopeuksilla.
Lisävoimasta huolimatta jopa 165 hevosvoiman muotoilu pystyy nyt suorittamaan vaikuttavan 40mpg yhdistetyn, samoin kuin pienempien moottorien mallit ovat vielä parempia. Tämä johtuu Stop-Start-tekniikan sisällyttämisestä sekä regeneratiivisesta jarrutuksesta alueen yli.
Sillä on myös uusi Eco -tila, joka rajoittaa moottorin vääntömomenttia ja optimoi ilmaston hallinnan suuremman tehokkuuden saavuttamiseksi. Kaikki ovat nyt myös DAB -radio ja Bluetooth.
Uusi yleinen tekniikka sisältää Hill Being Assist, uuden ESP -järjestelmän, perävaunun hierontaa, samoin kuin uusi laaja näkymäpeili. Matkustajaversioissa on myös rengaspaineen seurantajärjestelmä.
Kuten aikaisemmin, NV400: lle tarjotaan merkittävä joukko erilaisia ​​kehon kokoonpanoja. Hinnoittelun yksityiskohdat tarjotaan myöhemmin vuoden aikana.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *