Uusi Mercedes A-luokan erityinen

ei muista menneisyyttä-uusi Mercedes A-luokka on luokkansa halutuin auto ja kuorma-auto. Se on vahva lausunto, jonka sen brittiläinen suunnittelija Mark Fetherston teki auto paljastamaan, annettiin erityinen matka vallankumouksellisesta lähtötason autosta.

Uusi A-luokka veloitetaan brändin nuorempien ostajien piirtämisestä. Sen on tarkoitus myydä vuoden lopussa, alkaen alle 20 000 puntaa.

Fetherston sanoi: “Meillä ei todellakaan ole ollut suunnittelua kilpailla BMW 1 -sarjan tai Audi A3: n kanssa – tämä autot ja kuorma -autot ovat hyökkäyksiä markkinoille ja lyövät kilpailijoita paljon dynaamisemmalla suunnittelulla.”

Uusi tulokas on kokonaispoisto MPV-kaltaisesta edeltäjästään. Se on alempi, suurempi ja pidempi, noudattaa huolellisesti ajatusta, joka nähtiin viime vuoden Shanghain autonäyttelyssä.

Fetherston selitti: “Paljon meistä [Mercedesissä] on hämmästynyt siitä, kuinka se päätyi, koska sitä ei ole kastettu erittäin paljon alkuperäisestä.”

Auton monien silmiinpistävien ominaisuuksien joukossa ovat sen sivupaneelien kattavat rypyt. Ne tarjoavat sen aitoon olemassaoloon, samoin kuin vain paljon enemmän tyyliä kuin tekniikan johtama menetelmä Mercedesissä. Tämä antoi myös tyylitiimille mahdollisuuden tarjota autoille ja kuorma -autoille pitkän konepellin, lyhyen takaosan ja matalan kattojärjestelmän (18 cm alempi kuin vanhan mallin). Kaikki nämä avustajat tarjoavat uuden A-luokan nuorekkaan, tyylikkään asenteen.

Mutta onko funktio jätetty muotoilun hyväksi? Liiketoiminta ei hylkää uusia autoja, ja kuorma -auto on vähemmän tilava kuin boxy -edeltäjänsä. Kuitenkin on aina uusi B-luokka niille, jotka haluavat paljon enemmän tilaa. Kuten löysimme, takapää ja jalkatila A-luokassa ovat hienoja aikuisille, kun taas kenkä on yhtä valtava kuin BMW 1 -sarja ”-ainoa ongelma on sen melko kapea aukko.

Sisällä on ainutlaatuinen laatuilma. Pehmeä kosketusmateriaalit ovat kaikkialla, samoin kuin vaikka pinta ei ole pikemminkin kuin uuden A3: n taso, se on nopeasti ottelu 1-sarjaan.

Siellä on myös paljon laitteita. 5,8 tuuman värinäyttö on vakiona, samoin kuin ostajat pystyvät hallitsemaan iPhonea autoilla ja kuorma-autoilla kuin koskaan ennen aivan uuden sovelluksen ansiosta.

On selvää, että Mercedes on kehittänyt A-luokan sisustuksen viehätys nuoremmalle yleisölle-sillä on matala istuinasetus sekä tyylikkäät instrumentit ja ilmaaukot ovat vaikuttaneet SLS AMG Supercar -yrityksessä.

Tarkat Ison -Britannian tekniset tiedot on vielä vahvistettu, vaikka saatavilla on kolme trimmitasoa, mukaan lukien urheilusuunnittelu, jossa on suurempia seoksia, syvempää sivuhametta, sekä paljon aggressiivisempia etuja sekä takapuskureita. Ostajat pystyvät myös muotoilemaan valinnaisen AMG -paketin, joka sisältää punaisia ​​aksentteja sekä kuvien hopeaautoissa ja kuorma -autoissa nähty silmiinpistävä pin -säleikkö.

Mercedes päätti tehdä tästä toiminnosta tuotantototuuden sen jälkeen, kun se vaikutti väkijoukkoihin ajatukseen A Shanghaissa. Mark ilmoitti kuitenkin, että säleikköön vaadittiin joitain säätöjä. “Meidän piti muokata muotoa jonkin verran etukäteen onnettomuuksien rakenteiden sovittamiseksi ja nastajen välisten tilojen lisäämiseksi jäähdytyksen auttamiseksi”, hän selitti.

Tämä on erityisen välttämätöntä tulevalle AMG-versiolle, jolla on 2,0 litran nelisylinterinen turboahdettu moottori, jossa on 350 hevosvoimaa ja neliveto.

Käynnistyksen yhteydessä A-luokka tarjotaan 1,6 tai 2,0 litran turbo-bensiinimoottoreilla sekä 1,8 tai 2,2 litran dieselillä, kaikilla erilaisilla tuotoksilla. Tehokkain säteilee alle 100 g/km.

Kuitenkin minkä tahansa suunnittelun valitsemasi A-luokan tulisi tarjota erinomainen ajodynamiikka. Se ei vain saa älykästä monilinkin takajousitusta, myös ostajat pystyvät määrittämään jäykemmän urheilujousituksen sekä jopa AMG: n suunnitteleman etuakselin parannetun ohjauksen tunteen parantamiseksi.

Meidän on odotettava auton esittelyä myöhemmin tänä vuonna nähdäksemme, pystyykö etuveto-A-luokka vastaamaan takapyöräveto 1 -sarjaa kuljettajan jännityksille. Onko tällä todella merkitystä monille ostajille? Todennäköisesti ei. Sen pitäisi tarjota, kuten kuumat kakut yksin näyttää-samoin kuin se, jota emme olisi koskaan ilmoittaneet vanhasta A-luokasta.

Yhteenvetona Mark kertoi meille: ”Mercedes luomalla tällaiset autot ja kuorma -autot ovat hämmästyttäneet paljon ihmisiä. Uskomme, että se on aito vallankumous, ei vain yksi evoluutio. ” Emme voineet olla samaa mieltä enemmän.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *