Mitsubishi-tarjous tekee Nissan U-käännöksestä tulevista hybridi-autoista ja kuorma-autoista

Nissan on tehnyt käännöksen suunnitelmistaan ​​luoda eteenpäin vain puhdasta sähköajoneuvoille, koska vanhemmat toimeenpanijat vahvistivat auton paljastavan, että tuottaja työskentelee Plug-in-hybridipalvelussa Euroopassa.
Renault-Nissan Alliance sai äskettäin 34 prosentin hallitsevan osuuden Mitsubishi Motorsista, samoin kuin Nissanin eurooppalaisen T & K-pomo Takashi Shirakawa, on vihjannut, että sen mahdollinen plug-in-hybridi saattaa jakaa tekniikkaa Mitsubishin erittäin suositun Outlander Phevin kanssa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

“Nykyinen huolenaihe on siirtyä EVS: ään tulevaisuuteen, mutta vaadimme silti siltaa”, Shirakawa kertoi meille. ”Työskentelemme nyt plug-in-hybridipalvelussa Euroopassa.
• Hienoin matala vastuuvapaus ympäristöystävälliset autot
”Olemme tyytyväisiä Mitsubishi Motors Nissan -perheeseen, samoin kuin heillä on jo Outlander PHEV. Seuraavan sukupolven tuotevalikoima voidaan osoittaa, että tämä on vasta keskustelun alku, koska mitään ei ole vielä valittu. ”
Yksi Nissanin harvoista hybriditekniikan kokeista oli Gripzin kanssa – idea, jolla oli vuoden 2015 Frankfurtin moottorinäyttelyssä altistetun sarjan hybridi -voimansiirron. Vaikka Mitsubishin PHEV -tietotapa saattaa nopeasti pidentää Qashqai PHEV: tä tulevaisuudelle – jotain Shirakawa ei onnistunut ohjeita – hän myös todensi Nissanin näkevän sähköistyksen pidentyvän pienempiin segmentteihin.
“Suurimmalla osalla asiakkaita on kiinnostunut pienemmäksi EV: tä”, hän sanoi. “Tunnustamme tämän, samoin kuin uskomme jo seuraavan sukupolven EV-tekniikan asiakasongelmien ratkaisemiseksi.”
Mitä uskot suunnitelmista? Jätä meille kommentti alla …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *