Goodwood-nopeus- ja herätysfestivaali sulautumaan online-SpeedWeek-tapahtumaan vuodelle 2020

Goodwood on asettaa uusi kolmen päivän tapahtuma, nimeltään SpeedWeek, tämän lokakuun elementit, jotka yhdistävät nopeus- ja herätystapahtumien festivaalin elementit, jotka peruutettiin tänä vuonna koronaviruksen vuoksi.
Speedweek järjestetään Goodwood -moottoripiirissä Länsi -Sussexissä 16. – 18. lokakuuta. Se on vain online-tapahtuma katsojille, ja fanit pystyvät katsomaan suoraa lähetystä täysin ilmaiseksi Goodwoodin sivustolla ja sosiaalisen median kanavilla.

Goodwood Festival of Speed ​​2019: Uutiset ja kuvat

Goodwood sanoo, että tapahtumassa on ”lähinnä, monia kilpailukykyisiä historiallisia kilpa-kilpa-ajoja”, ja tunnettuja kuljettajia vievät radalla tärkeiden autojen valikoimassa. Siellä on myös rallivaihe, ja autot menevät “päälle ja jopa piirin alle”, kun taas Goodwood Gymkhana näkee autoja, jotka suorittavat temppuja kartanon alueilla, jotka ovat tyypillisesti rajojen ulkopuolella.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Viimeisenä Speedweek -päivänä piiri isännöi ampumista Goodwood -lupausten välillä “joitain Motorsport -historian nopeimmista autoista”, ja jokainen yrittää asettaa nopeimmin ajoitetun kierroksen. Koska nykyaikaiset autot eivät ole koskaan kilpailleet historiallisella radalla, on mahdollista, että piirinopeustiedot rikkoutuvat.
Goodwood -moottoripiirin nykyinen virallinen kiertorekisteri on 1: 20.4, Jim Clarkin ja Jackie Stewartin yhdessä vuonna 1965 asettamat piirit suljettiin oikealle moottoriurheiluun vuonna 1966, ja kaikki nopeammat kierrokset, koska Goodwoodin herätyksessä ja luokiteltu herätykseen Tietueet virallisten lap -tietueiden sijasta.
Classic Automobile Auction House Bonhams järjestää myös Goodwood SpeedWeek -huutokaupan online -huutokaupan, ja erät ovat henkilökohtaisesti vain tapaamisen avulla.

Mikä on nopein tuotanto -auto maailmassa?

Richmondin herttua, joka omistaa Goodwood ESTA: n ja nopeuden festivaalin, sanoi: ”Kun olemme tehneet sydäntä murtavan päätöksen olla pitämättä nopeuden ja herätyksen festivaalia tänä vuonna, meidät tunnistettiin löytää tapa tuoda moottoriurheilu Goodwoodiin Goodwoodiin vuonna 2020.
”Speedweek on kerran elämässä -tapahtuma-nopein, monia jännittäviä ja mahtavia tapahtumia, joita olemme koskaan lavastettu. Minua on hukkua kumppaneidemme ja ystävien meille tarjoamasta positiivisuudesta ja tuesta. ”

Hän lisäsi: “Toisin kuin mikään aikaisemmin mennyt, Goodwood Speedweek on sopiva juhla nopeuden ja herätyksen festivaalin hengelle, jotka molemmat palaavat – suurempi ja parempi kuin koskaan – vuonna 2021.”
Katso nyt parhaiden retroautojen kierros …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *