Uusi Audi Q3 45 TFSI E -laajennushybridi liittyy lajikkeeseen

Audi on vetänyt kääreet pois uudesta plug-in-hybridi-Q3: sta. Merkitty 45 TFSI E, se tulee myyntiin ensi vuoden keväällä, joka toimii suorana kilpailijana Variety Rover Evoque PHEV: lle sekä Volvo XC40 -lataus T5.
Volkswagen-ryhmän kokeilun ja testien plug-in-hybridi-voimansiirron avulla Q3: lla on turboahdettu 1,4 litran nelisylinterinen bensiinimoottori, 114 hevosvoiman sähkömoottori sekä 13KWh-litium-ion-akku. Yhdessä ne tarjoavat 242 hevosvoiman kokonaistuotannon korkeintaan 400 nm vääntömomentilla.

Kymmenen parhainta hybridi -maastoautoa ostaa 2022

Voimansiirto tarjoaa Q3: lle ilmoitetun 0–62 km / h 7,3 sekunnin ajan sekä huippunopeuden 130 mph. Audi toteaa myös, että laajennussuunnittelu voi kattaa 31 mailia pelkästään sähkövoimassa, enimmäisnopeudella 87 mph. Virallinen polttoaineen taloudellinen ilmasto ja päästöluvut on vielä vahvistettu.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Audi heittää täysin vapaa tyypin 2 latauskaapeli-televisio jokaisella tarjolla olevalla mallilla-ja kun se on linkitetty kotimaan AC Wallbox -laturiin, Q3 45 TFSI E palauttaa täyden maksun kolmessa tunnissa ja 45 minuutissa. Audi tarjoaa myös pääsyn julkiseen latausverkkoonsa, joka tarjoaa ostajille RFID -etiketin sekä kuukausittaisen laskun kulutetulle sähkövoimalle.
7

Ostajilla voi olla voimansiirto joko yhteisessä Q3- tai Q3 Sportback Coupe-SUV: ssä-samoin kuin molemmilla valinnoilla tarjotaan vaihtoehto neljällä trimmitasolla. Lähtötason Technik-variantti sisältää 17 tuuman kevytmetallivanteet, LED-ajovalot, 10,25 tuuman digitaalisen mittarin klusterin sekä 10,1 tuuman kosketusnäyttö-molemmissa on selkeät grafiikat uuden voimansiirron suositukselle.
Audin tyylikäs S Line Design sisältää 19 tuuman kevytmetallivanteet, takaosan takaosan ja pianon mustien verhoilut. Ostajat saavat myös paljon aggressiivisemman tyylipaketin, jossa on uusi etupuskuri, syvemmät sivuhameet ja tuore takaosa.
Pikemminkin yllättävää, että Black Edition Design sisältää mustia korvaavia Q3: n jäähdyttimen säleikköä, kattojärjestelmän kiskoja, ikkunan kirkkaita töitä sekä ovenpeilikorkkeja. Sisällä ostajat saavat selkeän litteäpohjaisen ohjauspyörän.
Tätä eritelmää kehittyy Vorsprung-variantti, jossa on 20 tuuman kevytmetallivanteet, matriisin LED-ajovalot, panoraamalasikunnat sekä mukautuvat vaimentimet. Sisällä on paljon enemmän päivityksiä, kuten Bang & Olufsen-stereojärjestelmä, sähköistuimet, langaton älypuhelinten latauslevy sekä suurempi 12,3 tuuman näyttö, joka on asennettu kuljettajan eteen.

Mitä teet uudesta Audi Q3 TFSI E PHEV: stä? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *