Chicagossa

, joka noudattaa vuotaneita kuvia aiemmin tällä viikolla, paljastettu Subaru -perinne 2015 Subaru -perinteiden sedan on virallisesti paljastettu Chicagon autonäyttelyssä. Tämä Yhdysvaltain spec-kuudennen sukupolven suunnittelu on myös 25 vuotta perinteestä ensimmäisen esitelty.
Subaru julistaa tämän aivan uuden suunnittelun yhdistävän ”lihaksen ketteryyden” ja valitsee jyrkästi haratun tuulilasin urheilullisemman ulkonäön sekä taltytetun etuosan uuden näköisen kuusikulmaisen säleikön kanssa. Kulmainen etupuskurin kodit suurempia ilmanottoaukkoja, samoin kuin Bached WRX-inspiroimat ajovalot-jotka myös heijastavat takavaloja-yhteensä uuden ilmeen.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tuotantoversiota esitteli viime vuonna Tokion moottorinäyttelyn perinneidea, valitettavasti kupee, kuten idean muotoilu ja veistetyt paneelit on korvattu tämän näyttelytilan mallin perinteisemmälle ilmeelle.
• Lisää Subarun perinnöstä
Urheilutyyli on kuitenkin omaksunut sisälle, kun uudelleensuunniteltu instrumenttiryhmä piiloutuu uuden ohjauspyörän suunnittelun taakse. Keskikonsolissa on nyt integroitu 6,2-tuumainen navigointi sekä mediajärjestelmä, plus Sliver-ympäristön valaistus kehystää nyt puhdistetun alumiinin sekä kiiltävän mustan muovin.
Pohjois-Amerikan asiakkaille tarjotaan kaksi erilaista moottorivaihtoehtoa, 173 hevosvoiman 2,5 litran nelisylinterinen nyrkkeilijämoottori tai tehokkaampi 254 hevosvoiman 3,6 litran kuusisylinterinen bensiinimoottori. Molemmat lähettävät tehoa tielle kuuden nopeuden CVT-vaihdelaatikolla sekä pitkäaikaisella nelivetoisella.
Suorituskyvyn ja paljon parempi käsittely Subaru on myös lisännyt kehon jäykkyyttä ja muuttanut suspensioasetuksia. Samoin on uusi ohjaustehostin sekä aktiivinen vääntömomentin vektorijärjestelmä, joka auttaa jakamaan tehoa tasaisemmin.
Kuudennen sukupolven perinne tulee myyntiin Yhdysvalloissa kesällä, ja hinnoittelu paljastetaan paremmin ajoneuvojen käynnistämiselle. Sedan ei kuitenkaan myydä Yhdistyneessä kuningaskunnassa – kuitenkin brittiläisille asiakkaille tarjotaan kiinteistöversio – Levorg Idea esikatselu viime marraskuussa pidetyssä Tokyo -näyttelyssä.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *