Mikä on pelastus-auto, joka tapauksessa?

Copart on myynyt pelastuneita ajoneuvoja vuodesta 1982, joten ymmärrämme muutamia asioita aiheesta. Tänään me halusimme kestää kauan sekä poistaa joitakin tyypillisiä väärinkäsityksiä pelastus-autoista. Tämä on ensimmäinen ensimmäinen erä sarja, jota kutsumme: Savage pelastus.

Se on todennäköisimmin hienoimpia aloittamaan alussa, joten käsitellä muutamia tyypillisimmistä huolenaiheista, joita saamme pelastamme varastosta: Mikä on pelastus-auto? Onko se juosta? Miksi joku ostaa pelastus-auton? Tämän pitäisi antaa sinulle yleinen käyttöönotto pelastus-autoihin sekä miksi hinnoittelu yksi voi olla oikea vaihtoehto sinulle.

Mikä on pelastus-auto?

Pelastus-ajoneuvo on ajoneuvo, joka on pidetty vaurioituneina tiellä. Tämä voi johtua erilaisista vaurioista (kuten onnettomuudesta), laiminlyönnistä tai muista tekijöistä, kuten laaja säästä. Koska tässä luokituksessa on useita tekijöitä, todennäköisesti huomaat, että käytettävissä on monia erilaisia ​​pelastus-ajoneuvoja. Jotkut voivat jopa näyttää lähes täydelliseltä ulkopuolelta. Tärkeää asiaa, ei kuitenkaan ole kaikki pelastus-ajoneuvot eivät ole korjaamattomia. Oikeissa käsissä pelastus-ajoneuvo voi palata juoksutilaan tai hyödyntää osia yhdellä ajoneuvolla.

Aikooko säästää ajoneuvoa?

Copartilla on joitakin pelastus-ajoneuvoja, jotka “suoritetaan”. Jotkut pelastus-ajoneuvot, jotka voivat käynnistää ja liikkua voi olla suuressa kunnossa, voi kuitenkin puuttuu ulkoisia elementtejä, jotka tekevät niistä kadun laillista tai turvallista. Tästä lähtien motivoimme COMPART-jäseniä aina tuomaan kuljetustekniikan, jonka he voittavat autojen huutokaupat.

Miksi joku ostaa pelastus-auton?

Vastauksena ensimmäiseen kysymykseen mainitsimme lyhyesti, että kaikki pelastus-ajoneuvot eivät ole korjaamattomia. Tämä tarvitsee kuitenkin jonkin verran taitoa. Salvige-otsikon ajoneuvot ovat täydellisiä henkilöille, jotka etsivät korjaajia, jotka etsivät osia, kehon omistajia sekä muita liiketoiminnan asiantuntijoita. Nämä ihmiset ovat yleensä ammattitaitoisia henkilöitä, jotka ymmärtävät ajoneuvoja sekä samoin kuin ovat luoneet kehittyneitä taitoja ajan mittaan. Ymmärrämme, että kaikki eivät ole heidän asiantuntemuksensa tasolla, minkä vuoksi toimimme kaikenlaisia ​​ajoneuvoja eri olosuhteissa autojen huutokaupallamme.

Ajattele, että saatat ajatella pelastus-ajoneuvoa? Katso Copartin pelastus ajoneuvon varaston ja aloita hinnoittelu ajoneuvoihin tänään.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Linkediini

Kuten tämä:
Kuten loading …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *