Uusi eleektrinen Ford Puma -maastoauto, joka ilmestyy vuonna 2024

, näkyvästä Ford Puma -maastoautosta tulee uusi täysin sähköinen versio vuonna 2024 osana Fordin ‘mallin E’ -sähkösuunnitelmaa, joka sisältää kaksi suurempaa EV: tä Maastoautomallit sekä neljä uutta sähköpakettia.
Auto paljastaa ymmärtävän, että Puma EV jakaa joitain komponentteja Transit Carrierin tulevien sähköversioiden sekä Torneo-kantaja-pakettiautojen kanssa hinnoittelun pitämiseksi kohtuuhintaisina, samoin kuin se todennäköisesti hyödyntää nykyisen auton globaalia B-alustansa ytimessä.

Uusi Ford Electric Crossover Spearhead -tuotemerkin EV -loukkaavalle

Ford on jo julkaissut Teaser -kuvan Puma EV: stä, samoin kuin erityinen renderöinti esikatselee tyyliä kokonaan. Sähkövariantille ei anneta dramaattista restyleä, joka säilyttää perusauton kaarevan ristikkäisen rungon muodon, erittäin asetetut ajovalot ja kalteva takaosa. Siellä on kuitenkin erilaisia ​​EV-spesifisiä säädöksiä, kuten suljettu etusäleikkö, joka parantaa aero-hyötysuhdetta, uutta LED-juokseva valotyyli ja jonkin verran puhtaampi alempi etupuskuri.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Electric Puma kehitetään yhdessä Fordin tulevien sähköteollisuusautojen kanssa Fordin Craiova -tehtaalla Romaniassa. Brändin muut uudet sähköiset maastoautot – keskikokoinen muotoilu ja urheilullisempi crossover – on tarkoitus luoda Fordin Kölnin tehtaalla, joka muunnetaan EV -tuotantolaitokseksi 1,5 miljardin punnan sijoituksen ansiosta. Toisin kuin Puma, nämä omaksuvat Volkswagenin MEB -sähköisen suunnittelun osana kahden tuotemerkin välistä teknistä kumppanuutta.
Sähköisen PUMA: n akun koosta ei ole sanaa, mutta odotamme yli 200 mailia, mikä antaa sen kilpailla crossover-kilpailijoiden, kuten Kia Spirit EV: n, sekä Peugeot E-2008.
Puma oli Fordin kahdeksas erittäin suosittu ajoneuvo Yhdistyneessä kuningaskunnassa viime vuonna, ja pimennys nopeasti Fiesta, joka putosi kokonaan kymmenen parhaan joukosta. Vauxhall Corsa on Ison-Britannian erittäin suosittu ajoneuvo osittain sen sähköisen korsa-e-johdannaisen ansiosta voi tarjota Fordille työn tuottamaan täysin sähköinen Fiesta hyödyntäen huolellisesti liittyvää Puma EV: n akkua ja moottoritekniikkaa.
Vaikka PUMA saattaa kuitenkin hyödyntää Global-B-alustan mukautettua versiota, joka käyttää sähköautokomponentteja, tämä ei välttämättä ole mahdollista pienemmällä, pienemmällä viistoperällä. Sen sijaan sähköinen fiesta saattaa omaksua Fordin Compact Electric Van -alusta, joka olisi edullinen ratkaisu.

On myös mahdollista, että Fiesta -tyyppikilpi saattaa noudattaa Mondeoa ja kuolla kokonaan. Euroopan päällikkö Stuart Rowley sanoi sähköisen Fiestalla puhuessaan: ”Tämä ei ole matkan loppu. Tarjoamme vain sähkömatkailuajoneuvoja vuoteen 2030 mennessä. Tarkastelemme tulevaisuuden suunnitelmien laatimista. ”
Napsauta täältä tarkistaaksesi parhaiten parhaiten myytävänä olevista parhaimmista sähköisistä maastoautoista …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *