Skodas saada väärän suuntainen varoitusjärjestelmä

Skoda muotoilee ajoneuvonsa uudella varoitusjärjestelmällä, jonka on perustanut Bosch, joka varoittaa kuljettajia, jotka menevät väärään menetelmään tielle virheeseensä.
Infotainment-sovellusta, joka lähettää varoituksen suoraan auton näytölle, tarjotaan tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä esimerkkejä Skoda Superb, Scala, Kamiq, Karoq sekä Kodiaq, joka on varustettu huippuluokan viihdejärjestelmillä. Muut mallit on asetettu sisällytettäväksi ennen vuoden 2021 loppua.

Mikä on BMW IDRIVE?

Sovellus – nimeltään Tradeplaws – lukee auton GPS -paikkaa, kun se tulee moottoritielle tai poistuu siitä ja vertaa sitä kyseisen tieosan verkkoliikenteen suuntaan. Jos nämä kaksi tietokappaletta yhteenottoon, vilkkuva hälytys ilmestyy viihde -näytölle.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tämä varoitus on suunniteltu aloittamaan muutamassa sekunnissa, varoittaen kuljettajaa mahdollisimman pian virheeseen. Sovelluksen tulevat tienhenkilöt hälytetään myös väärän menetelmän menevän ajoneuvon olemassaolosta – toiminnasta, jota tulisi tarjota myöhemmin tänä vuonna.
Sovellus lukee auton GPS -tiedot vain moottoritie tai poistuessa. Bosch neuvottelee muiden valmistajien kanssa järjestelmän liikkumiseksi useammille autoille.
Järjestelmää on tarjottu älypuhelinsovelluksena 25 Euroopan maassa – myös Yhdistyneessä kuningaskunnassa – vuodesta 2018 lähtien, samoin kuin Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Se näkee kuukaudessa 2,5 miljoonaa ainutlaatuista aktiivista henkilöä arvioimalla 4,5 miljoonaa matkaa.
“Tavoitteenamme on laittaa väärän suuntainen kuljettajan varoitusjärjestelmä jokaiseen autoon”, totesi Boschin verkkotunnusten Computing Solutions Divisionin presidentti tohtori Mathias Pillin. ”Jokainen kuolema, jokainen väärän suuntaisten kuljettajien aiheuttama vamma on myös yksi. Mitä enemmän ajoneuvoja linkitetään Boschin väärinkäytön varoitussovellukseen, sitä lähemmäksi näkymätön tietoturvaverkko on. ”
Skodan kaupankäynnin tuotepäällikkö Michal Vondra lisäsi: ”Tielle turvallisuuden lisääminen on Skodan tärkeä tavoite. Uusi sovelluksemme nimeltään Tradeplaining With Wrong Way -kuljettajan varoitus tuo meille askeleen paremmin sen saavuttamiseen. ”
Katso viimeisin seuraavan sukupolven Skoda Fabia …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *