Nissan IMX -idea vaikuttaa seuraavaan Qashqai

Nissanin IMX -idea ei ole vain katsaus tuotemerkin sähköistämismenetelmän tulevaisuuteen – se saattaa myös olla suuri indikaattori siitä , Qashqai.
Nissanin maailmanlaajuisen suunnittelun varatoimitusjohtaja Alfonso Albaisa kiistää, että IMX vaikuttaa seuraavan sukupolven jukeen, kutsuen ajatusta “vain tyylitutkimukseksi”, mutta selitti kuitenkin, että IMX on luokan koko suurempi kuin juke, mikä viittaa siihen Paljon todennäköisemmin vaikuttaa seuraavaan Nissanin kokoonpanoon.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Tokiossa paljastettu All-Electric Nissan IMX -maastoauto Idea
Albaisa lisäsi, että tyylin suhteen IMX ei näytä lisäksi noin kolme vuotta tulevaisuudessa – päivämäärä, jonka on oltava samanaikaisesti kuuden tai seitsemän vuoden elinkaaren kanssa nykyiselle Qashqaille.
Seuraava Qashqai ei todennäköisesti ole pikemminkin yhtä merkittävä kuin IMX, kun Albaisa totesi, että Manga-tyyliset swoopit ja Tokiossa havaitut viiteet sävyttäisivät kaikenlaista seuraavaa tuotantosuunnittelua varten.
Tilava mökki saattaa kuitenkin pysyä, kun Nissan lopulta on tulevaisuudessa “enemmän hyttikeskeistä” – jotain, joka on tapahtunut Nissan -kokeissa erityisesti sähköistettyjen autojen pakkausetujen kanssa. “EV: t tarjotaan kaikissa segmenteissä”, Albaisa kertoi meille “ja maastoauto tekee pakkauksista paljon helpompaa.”
Napsauta täältä, jotta saat kaikki nykyiset Tokion moottorinäyttelystä …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *