Alfa Romeo Mito Live

Tämä on Alfa Romeo Mito Live, viimeisin erityisilmoituksen alfas-rivillä.
Tämä on rajoitettu 250 yksikköön, ja siinä on Pioneer-arviointijärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden älypuhelimiensa sovelluksiin seitsemän tuuman kosketusnäytöllä.
Järjestelmä muodostaa yhteyden useimpiin viimeisiin älypuhelimiin ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden käyttää valokuvia, videoita ja musiikkia, selata Internetiä ja käyttää sovelluksia, kuten Google Maps -sivustolla.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Mito Live sisältää myös erityisen kehittyneen Bose -stereon, joka sisältää yhdeksän puhujaa ja subwoofer.
Alfa Romeo Mito Live -tapahtumassa on 17-25-vuotiaita, ja sitä tarjotaan myös vaihtoehdolla marmeladin ‘Black Box’ -elemaattiseen telemaattiseen vakuutukseen. Alfa väittää, että tämä voi leikata vakuutusmaksuja jopa 50 prosenttia.
Alfa Romeo ei kuitenkaan ole lisännyt, voidaanko arviointijärjestelmä sijoittaa vikatilaan sen käytön estämiseksi liikkeessä, vai stereo -määrän raja -arvo, kuten Fordin MyKey -järjestelmä, joka voi estää aloittelevia kuljettajia tarpeettomasti häiriintyessä, kun ajo.
Mito Live -sovelluksen saa Alfan 85 hevosvoiman 875cc TwinIir -bensiinimoottori, joka palauttaa väitetyn keskiarvon 67,3mpg ja emit 98 g/km hiilidioksidia. Tämä tarkoittaa, että auto pätee nolla tieveroon ja vapautukseen Lontoon ruuhkamaksusta.
Kaikissa autoissa on Alfa Red ja niissä on vastakkainen kiiltävä musta katto, ovenpeilikorkit ja ovenkahvat. Mukana on myös 17 tuuman seokset.
Hinnat alkavat hintaan 16 590 puntaa, vaikka Alfa väittää, että auto on saatavana “kilpailevien rahoituspakettien vuokrauspaketeilla”. Ne alkavat nollaprosentista, vaikkakin 45 prosentin talletus vaaditaan.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *