Citroen Relay Van päivitetty vuodelle 2022 uusilla laitteilla

. Citroen Relay -Van on päivitetty vuodelle 2022 laitteiden tasoilla ja voimansiirtoilla.
Uusiin muutoksiin sisältyy tarkistettu valikoima Euro 6.3 -yhteensopivia dieselmoottoreita. 2,2 litran nelisylinterinen turboahdettu diesel on samanlainen kuin vanhassa mallissa oleva järjestelmä, paitsi että nyt on vain kaksi määritelmää käytettävissä olevasta virityksestä. Rele on varustettu joko 118 hevosvoiman ja 310 nm vääntömomentin tai 138 hevosvoiman ja 340 nm vääntömomentin kanssa. Molemmat valinnat tulevat pelkästään kuuden nopeuden käsikirjan lähettämällä.

UUSI 2021 PEUGEOT E-Boxer Electric Van myytävänä 49 335 puntaa

Citroen on muokannut relekeskuksensa polttamalla ‘työntekijän’ trimmitason, joten uusi lajike koostuu lähtötason ‘X’, keskitason ‘Enterprise’ ja huippuluokan ‘kuljettaja’. Base ‘X’ -versiot saavat nyt risteilyn hallintaan nopeuden rajoittajan yleisenä että ‘yrityksenä’ sekä ‘kuljettaja’ -mallit hankkivat uuden sisustuksen USB -latauspistorasian ja kojelaudan tabletin pidikkeen. Jokaiseen malliin sisältyy nyt 12 V: n pakkauslahden pistorasia.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Keskitason ‘Enterprise’ -mallit saavat edelleen Back Park Assist, korkeusopettavan kuljettajan istuimen, jolla on lannerangan tuki, viiden tuuman viihde-näyttö, jossa on SAT-Nav, sekä erilaiset turvaominaisuudet, kuten sokean alueen seuranta ja takaverkko liikennerälytysjärjestelmä.
Uudet muutokset eivät ole vaikuttaneet releen pakkauskapasiteettiin. Citroenin suurin paneeli -pakettiauto tarjoaa edelleen enintään 1 870 kg: n hyötykuorman.
Hinnoittelu on kuitenkin muuttunut, kun ”X” on parantunut 26 665 puntaan, samoin kuin huippuluokan ‘kuljettaja’ alkaen 35 995 puntaa (molemmat lukuun ottamatta arvonlisäveroa).
Katso viimeisin Citroenin täysin sähköinen e-relay …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *