Urheilullinen VW T-ROC R-Line- ja Tiguan Allspace R-Line -mallit liittyvät alueelle

Volkswagen on laajentanut sekä T-ROC- että Tiguan Allspace -kokoonpanoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa Urheilun näköisen R-linjan tutustumisen myötä, kun urheilullinen näköinen R-linja-trimmi autot. Molemmat ovat nyt myynnissä.
T-ROC: lle on saatavana neljä uutta varianttia-yrityksen pienin ja uusin maastoauto. 148 hevosvoiman 1,5 litran TSI-bensiinimoottori, jolla on joko kuuden nopeuden manuaali tai seitsemän nopeuden DSG-automaattinen osuu markkinoille, ja paljon tehokkaampi 2,0 litran TSI-yksikkö tarjoaa 187 hevosvoiman ja DSG-vaihdelaatikon sen vakiona istuen. Tuo 2,0 litran bensiinimoottori sisältää 4Motion All-Wheel-Drive, samoin kuin tällä hetkellä saatavana oleva ainoa diesel, 148 hevosvoiman 2,0 TDI-yksikkö, jossa on kuuden nopeuden manuaalinen vaihdelaatikko.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat maastoautot myynnissä 2018
T-ROC R-Line -autot ajavat 19-tuumaisilla kevytmetallivanteilla vakiona, kun taas ulkoinen muotoilu on muotoiltu urheilullisen vartalo- ja vartalonvärisen kattojärjestelmän spoilerin ansiosta. Urheilujousitus laskee ratsastuskorkeutta myös niin vähän.
Sisältä löydät kromi-r-linjan oven kynnys insertit, alumiinipolkimet ja litteäpohjaisen R-linjan ohjauspyörän. Hinnat alkavat 26 450 puntaa 1,5 litran TSI-autolla manuaalisella vaihdelaatikolla.
Tiguan Allspace R-linja saa samat urheilulliset muutokset kuin lyhyempi akseliväli Tiguan R-linja. 20-tuumaiset kevytmetallivanteet sopivat vakiona, samoin kuin urheilususpensioiden asetukset, jotka voidaan räätälöidä valinnaisella dynaamisella rungon ohjauksella. Tarjolla on kaksi 2,0 litran TDI-dieselvoimansiirtoa, joista yksi on 148 hevosvoimaa ja toinen 187 hevosvoimaa. 187 hevosvoiman yksikkö saapuu DSG-vaihdelaatikolla ja nelivetolaitteella vakiona, kun taas 148 hevosvoiman yksiköllä voidaan olla sekä automaattivaihteiston että 4Motion-järjestelmän kanssa. Hinnat alkavat 35 440 puntaa.
Lue laaja Volkswagen T-ROC -katsaus täältä.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *