MSO: n räätälöity McLaren Senna -hiiliteema tekee Geneven ulkonäöstä

McLaren Special Operations (MSO) – British Supercar -brändin räätälöity muutospalvelu – on paljastanut uuden 789BHP Senna -superauton mukautetun version Geneven autonäyttelyssä.
McLarenin erityisoperaatioiden nimeltään McLaren Senna -hiiliteema, se on yksi viidestä MSO: n keittämästä erityisestä visuaalisesta teemasta uudelle Sennalle ja esittelee auton melkein paljain hiilikuituna.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat superautot myynnissä 2018
Tämä senna käyttää hyvin vähän maalilla-maalaamattoman hiilikuitujen korin ainoat värisuhteet löytyvät kynnyksistä, taka-siipistä ja aktiivisista aeroteristä, jotka kaikki on viimeistelty kirkkaankeltaiseksi.
18

Sennan hiilirungon tuottamiseen kuluvien 1000 tunnin lisäksi MSO: n mukaan näiden pienten värillisten laastarien valmistuminen kestää 250 tuntia. He liittyvät vilkkaaseen “Laurel Green” -jarrusatulalla, mikä McLarenin mukaan on nyökkäys legendaarisen kolmen Time Formula 1 -mestarin kypäräväreihin. Auto on nimetty.
Sisällä ovesta löytyy paljon enemmän laakerihermeitä yksityiskohtia. Kontrastipisto ja ohjauspyörän keskiviiva käyttää samaa aurinkokeltaista väriä, jota levitetään auton ulkopuolelle, injektoimalla väriä mustaan ​​Alcantara- ja hiilikuitupäällysteiseen ohjaamoon. Molemmissa istuimissa on Sennan ‘S’ -logo niskatuessa.
McLaren nousee sennaa autoksi piirin ensisijaisesti tiepohjaisen superauton sijasta. Sen 789 hevosvoiman twin-turbo 4,0-litran V8 avaa väitetyn 0-62 mph: n ajan 2,8 sekunnin ajan ja huippunopeuden 211 mph, alajakson 1,2 tonnin Kerbweight-arvon ansiosta. Kaikki tuotantoon osoitetut 500 esimerkkiä on jo myyty, jokaisella on hinta vähintään 750 000 puntaa.
Lue nyt täydelliset tiedot uudesta McLaren Sennaista …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *