Jaguar Land Rover sulkee kaksi tehdasta puolijohdepulasta

Jaguar Land Rover (JLR), joka sulkee väliaikaisesti kaksi Ison -Britannian kasviaan puolijohteiden maailmanlaajuisen pulan vuoksi. Valmistajan tehtaat Castle Bromwichissa ja Halewoodissa alkavat ”rajoitetun tuotannon ajanjakson” käytöstä 26. huhtikuuta, kun taas toiminnot jatkuvat JLR Solihull -tehtaalla.
JLR sanoi lausunnossaan: ”Kuten muutkin autoteollisuuden valmistajat, meillä on tällä hetkellä joitain COVID-19-toimitusketjun häiriöitä, mukaan lukien puolijohteiden maailmanlaajuinen saatavuus, jolla on vaikutusta tuotanto-aikatauluihimme ja kykymme vastata globaaliin kysyntään joillekin ajoneuvoistamme. ”

Uusi Jaguar I-Pace Black liittyy sähköautokokoonpanoon

Tuotemerkki lisäsi, että sillä oli “mukautettuja tuotantoaikatauluja tietyille ajoneuvoille” ja toimisi “tiiviisti asianomaisten myyjien kanssa ongelmien ratkaisemiseksi ja minimoimaan vaikutukset asiakastilauksiin mahdollisuuksien mukaan”.
Mainos – viesti jatkuu alla

JLR: n Halewood -tehdas työllistää noin 4000 ihmistä ja tekee Land Rover Discovery Sport- ja Range Rover Evoquen. Sillä välin Castle Bromwichillä on noin 1900 työntekijää ja rakentaa Jaguar F-tyypin, XE, XF ja XF Sportbrake.
Globaali puolijohdepula on jatkuva kysymys, jonka aiheuttaa COVID-19-pandemia, joka vaikuttaa useisiin toimialoihin, mukaan lukien autoteollisuus. Lyhyitä siruja käytetään autojen, tietokoneiden, älypuhelimien ja muun elektroniikan valmistuksessa.
Peugeot ilmoitti äskettäin, että lähtevä 308 perheen viistoperä on nyt saatavana vain analogisilla nopeusmittareilla kuin digitaalisia pulaa, kun taas Renault ilmoitti ongelman pahenemisesta. Lisäksi Volkswagen, General Motors ja Mercedesin emoyhtiö Daimler ovat kaikki kohdanneet hetkellisiä tehtaan sulkemisia, jotka ovat samanlaisia ​​kuin JLR: n puutteen seurauksena.
On vielä nähtävissä, kuinka paljon vakavampaa ongelmasta tulee ja kuinka pahasti Yhdistyneen kuningaskunnan autoteollisuus – joka jo taistelee toipuakseen COVID -19: n vaikutuksista ja Brexitin jälkeisten tullikysymysten huolehtimiseksi – vaikuttaa.
Katso, miten koronavirus vaikuttaa autoteollisuuteen täällä …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *