“Premium -tuotemerkit ovat kiinni vähemmän tunnustetuista kilpailijoista ‘

Onko palkkio edelleen vakuutusmaksua? Ja vaikka se tekisi, välitäekö kukaan todella edelleen? Tämä on yksi niistä CAR Express -kysymyksistä, jotka saattavat todella pakottaa meidät kaikki ajattelemaan sitä.
Ensinnäkin on varhainen asema aivan uudessa Ford Focusissa-auto, joka näyttää olevan asetettu tuovan matkustamon todellisia laadukkaita kosketuksia, samalla kun se tarjoaa edelleen valtavirran hinnoittelua ja ratkaisevan tärkeää, makea runko, joka pitää innostuneita innokkaita kuljettajia.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• edullisimmat autot myynnissä vuonna 2018
Sitten on kolmen auton testi, joka tunnusti premium-nimet Jaguar ja Alfa Romeo vastaan… Kia. Ja vaikka en aio julkaista spoilereita, on syytä sanoa täällä ja nyt, kun Korean tuotemerkin stinger ei häpeä useilla välttämättömillä alueilla XE: tä ja Giuliaa vastaan ​​(todellakin se saattaa hyvinkin saada heidät nuolemaan sisätilojen laadusta).
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Dacian hämmästyttävän pölyn päivitetty versio on. Renaultin no-nonsense-tuotemerkki on muuttanut sen perheen maastoautojen olennaisia ​​bittejä, mikä johtaa vieläkin paljon houkuttelevampaan ehdotukseen niille, jotka arvostavat kaiken kykyä ja piirteitä kuvan yli. Ja se on ennen kuin aloitat tarkastella kuukausittaisia ​​tarjouksia, jotka voisivat toimittaa täysin kunnioitetun dusterin vaatimattoman talletuksen ja supermini-tyylisen maksun.
Aja todellakin lumoavan Côte d’Azurin ympäri Etelä-Ranskassa ja näet paljon häiriöitä, jotka ajavat hyvin korkojen perheet, jotka rakastavat auton tukevuutta ja sen kykyä nauttia moottoritiet tai neljännen tapauksessa Pyörä-ohjauspainot, aja Alppiin hiihtoon. Se on auto, joka osoittaa, kuinka viivat voivat hämärtyä, käytännössä siihen pisteeseen, että pöly on kokonaan luokkaton. Ja kun näin tapahtuu, onko sillä todella merkitystä, onko sillä premium -merkki vai ei?
Lue katsaus aivan uuteen Dacia Dusteriin …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *