Uusi 1,5 miljoonan punnan värejä

Bentley on tarjonnut Ultra-Limed Run Bacalarin onnekkaat 12 omistajille, jotka uskotaan vapauttamalla useita räätälöintiesimerkkejä 1,5 miljoonan punnan (plus verot ) Roadster.
Vaikka kaikki 12 esimerkkiä Bentley Bacalarista tarjosi ennen kuin minkä tahansa tyyppiset asiakkaat olivat nähneet ajoneuvon hiilikuidussa, nämä asiakkaat eivät näe ajoneuvoa pitkään pidempään, koska tuotemerkin oli suljettava tehtaansa, koska koronaviruspandemiasta.
Mainos – viesti jatkuu alla

Seurauksena on, että Bentley loi kuusi esimerkkiä uudelle mallille. Voit nähdä kuvat galleriassamme, mutta niihin kuuluu ”The Clerkenwell”; perinteinen näköinen muotoilu, jossa on syvä ympäristöystävällinen ulkopinta, samoin kuin puunkoristeiden kiinnittimillä sekä ”Fulton”; Rikas punainen muotoilu mustalla ja punaisella hyttillä.
Uusi bacalar, joka lainaa epätavallisen nimensä Meksikon järvestä, on luonnollinen kilpailija äskettäiseen McLaren Elva -tapahtumaan sekä Aston Martin V12 Speedsteriin.
Rakennettu Bentleyn räätälöity Mulliner -divisioonan pyrkimys palata takaisin valmentajan juuriinsa, avoin ohjaamo Bentley (ei ole kattoa) perustuu ajoneuvon valmistajan nykyiseen mannermaiseen GT -vaihtovelkakirjeen – mutta lukuun ottamatta kyseisen auton alustan että Powertrainin lisäksi, vain vain Ovenkahvat lainataan valtavirran mallista.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *