Kia paljastaa trendikkäiden Optima Sportswagon Plug-In Hybrid

KIA: n Eco Transformation jatkoi APACE Geneven autonäyttelyssä uuden Optima Sportswagon Plug-In -hybridi paljastamalla. Trendikäs kiinteistö ilmoitti KIA-jalustan kiinnostuksesta uudella Niro-plug-in-hybridillä.
Optima Sportswagon -laajennushybridiparit 11,26 kWh litium-polymeeri-akkupakkaus 50 kW: n sähkömoottorilla tarjoamaan väliaikainen puhdas sähköinen 38 mailia (60 km). Tätä verrataan 30 mailia uudessa Toyota Prius -laajennuksessa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Kia on kohdistettu päästöluku 34 g/km ja polttoaineen taloudellinen ilmasto 188mpg, vaikka niiden varmennetaan paremmin loppukesästä.
9

Sähköasetusta täydentää KIA: n 2,0 litran nelisylinterinen GDI-moottori, joka muodostaa 154 hevosvoiman ja 189 nm. Tämä auttaa tarjoamaan kokonaistuotannon 202 hevosvoimaa, 0–62 mph on lähetetty 9,7 sekunnissa. Virta siirretään tielle kuuden nopeuden automaattisella vaihdelaatikolla.
• hienoimmat hybridi -ajoneuvot myynnissä nyt parhaiten
Matkatavaroiden alue on alhaalla tavallisesta urheilulajista 440 litraa, sen sijaan, että 552: lla on tavallisessa kartanossa, koska akkupakkaus on käynnistyslattian alla, mutta tämä on silti suotuisasti Prius-laajennus 360 litraa. Kun kaikki istuimet on taitettu, kyky on 1 574 litraa.
9

Plug-in-hybridi-salonkille lainattuja tyylit sisältävät paljon aerodynaamisesti tehokkaampia puskureita, sivuhameita sekä pyöriä, kromi-kohokohtia sekä Eco-plug-in-merkintöjä.
Sisällä viiva hallitsee kahdeksan tuuman kosketusnäyttö, joka on yhteensopiva Apple CarPlay: n ja Android Auto -sovelluksen kanssa, kun taas uusi instrumenttiryhmä on.
Myös joukko turvalaitteita on asennettu, mukaan lukien elektroninen vakaudenhallinta, kaistan säiliön ohje sekä autonominen hätäjarrutus.
Optima Sportswagon -laajennushybridi tulee myyntiin vuoden jälkipuoliskolla, ja kustannukset ovat vielä vahvistettuja.
Hanki kaikki viimeisin vuoden 2017 Geneven autonäyttelystä täältä …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *