‘SUVs are protecting the future of sports cars’

The increase of SUVs has been well documented in recent years. Lähes jokaisella valmistajalla on nyt jonkinlaista faux-4×4-tyyppiä niiden alueella, kun taas jotkut – kuten Audi, BMW sekä Mercedes – ovat yhtä paljon kuin viisi, kuusi tai jopa seitsemän nimeään.
Mutta jotkut ostajat ovat edelleen paheksua ruutuun käsitteeseen, mikä lisäsi viistoperäisiä käyttökustannuksia sekä vaarantunut tienkäsittely – puhumattakaan siitä, että harvat muodostuvat autotallissa tai julkisen pysäköintitilassa.
Mainos – Artikkeli jatkuu alla

• hienoimmat urheiluvälineet myydään vuonna 2018
The SUV’s proliferation is benefiting the wider vehicle industry, though, as Audi product advertising chief Jens Meier suggested when I caught up with him on the introduce of the new TT S Coupé.
Meier kertoi minulle, että kun ihmiset ostavat enemmän sekä enemmän crossovers sekä maastoautot, tuottavat tuottavat tuotemerkit jatkavat rakennuksen sekä mielenkiintoisempien urheiluautojen, coupésin ja etenemissuunnitelmien luomista. Joten malleja, kuten TT, Rs 5 sekä R8 ovat voimaan, sivutuotteita maastoautojen menestyksestä.
Ja vaikka TT: n kaltaisten ajoneuvojen myynti heikkenevät, heillä on edelleen tärkeä osa Audin tuotevalikoimassa. “TT on osa kuvaamme; Se kaappaa nuoremman yleisön “, totesi Meier.
• hienoimpia risteyksiä sekä vähän maastoautoja
Katsokaa kauemmin ja poistaa sen, että Porsche Caymanin ajoneuvot sekä jopa ikoninen 911 ovat hyötyneet yrityksen Macanin menestyksestä (ja voitoista) sekä Cayenne-maastoautoista. Lamborghini odottaa samanlaisia ​​voittoisia kauraa, kun taas Jack-up Ferrari on myös pian.
Alustan jakamisen malli auttaa myös TT: n liiketoimintaa. Perustamalla Coupén Golf-alustalle – maastoautojen lisäksi kuin VW T-ROC sekä uusi Audi Q3 – VW-konserni pystyy ottamaan kustannuksia sekä kehittämään mielenkiintoisia ajoneuvoja ystäville, kuten meille. Joten voimme todella velkaa suureksi, vahvaksi ja Brashin maastoa, taloudellinen kiitollisuusvelvollisuus.
Lue: Täydelliset tiedot uudesta Audi Q3 …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *