JLR sekä Chery -yhteisyritys

Jaguar Land Rover ja Chery Automobile Business ovat sopineet ehdoista Kiinan yhteisyrityksestä. Kumppanuuteen sisältyy Jaguarin, Land Roverin ja yhteisyritysten tuotemerkkien autojen valmistus, tutkimuksen perustaminen sekä etenemiskeskus, moottorilaitoksen rakentaminen sekä yhteisyrityksen tuottamien autojen myynti.
Kiinan hallitus tarvitsee ulkomaisia ​​valmistajia ostamaan autoja ja kuorma -autoja Kiinan kanssa yhteistyöhön kotimaan valmistajan kanssa. Muihin jo sijaintiin kuuluviin yhteisyrityksiin kuuluvat BMW, jolla on loisto, Citroen Dongfeng Motor Company -yrityksen kanssa ja VW FAW: n kanssa.
Mainos – viesti jatkuu alla

JLR: n toimitusjohtaja tohtori Ralf Speth ja Cheryn toimitusjohtaja Yin Tongyao tohtori Ralf Speth sanoivat: “Yhteistyö tämän ehdotetun yhteisyrityksen kanssa on mielenkiintoinen mahdollisuus sekä JLR: lle että Cherylle . Jaguarin ja Land Rover -autojen kysyntä kasvaa edelleen huomattavasti Kiinassa, samoin kuin uskomme, että JLR ja Chery voivat yhdessä toteuttaa tulevaisuuden näistä kuuluisista tuotemerkeistä maailman suurimmilla ajoneuvomarkkinoilla. ”
JLR pitää sopimuksen ehtoja kääreissä toistaiseksi, mutta on kuitenkin poistettava, että tämä on huomattava askel kohti entistä suurempaa jalansijaa maailman suurimmalla ja nopeimmin kasvavilla ajoneuvojen markkinoilla. Jopa ilman tätä hanketta, JLR tarjosi 42 000 autoa ja kuorma -autoa Kiinassa vuonna 2011 – se on kolmanneksi suurimmat markkinat.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *