Istuin- ja Skoda -jälleenmyyjät antavat autojen virtuaalisia retkiä ajotieltään

SEAT ja SKODA -jälleenmyyjät ja Skoda -jälleenmyyjät isännöivät videovirtoja ajotieltään, joissa he antavat virtuaalisia retkiä autoista ja vastaavat asiakkaiden kysymyksiin.
Kun auto -näyttelytiloja kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa on tällä hetkellä suljettu Coronavirus -lukituksen takia, palvelu antaa asiakkaille mahdollisuuden puhua tuoteasiantuntijoille SEAT- ja SKODA -malleista, joita he joko jo omistavat tai ovat kiinnostuneita ostamisesta.

Voinko ajaa autoni COVID-19-lukituksen aikana?

Mahdolliset asiakkaat voivat kysyä kaikkia kysymyksiä, olipa kyse sitten voimansiirrosta, leikkausasteista, valinnaisista lisäominaisuuksista tai hinnoittelusta. Samaan aikaan ne, jotka jo omistavat mallin, voivat kysyä mitä tahansa, mitä he haluavat tietää, kuten kuinka käyttää tiettyjä ominaisuuksia ja lisävarusteita.
Mainos – viesti jatkuu alla

Tällä hetkellä brändin maastoautojen, mukaan lukien Arona, Ateca ja Tarraco, on kuusi istuimen asiantuntijaa, jotka isännöivät live -demonstraatioita. Samaan aikaan Skodassa kuusi Skoda-isäntää antavat live-esityksiä Kamiqista, Superbistä, Octaviasta ja Karoqista sekä esivalmistettujen videoiden kanssa muun alueen.
Seat UK: n toimitusjohtaja Richard Harrison kommentoi: ”Sealla asumme” We Not Me ” -mantran vieressä ja live -showcase on paras esimerkki siitä, kuinka sopeudumme varmistamaan, että asiakkaamme tukevat ja tiimimme jäävät turvallinen ja hyvin kotona. ”
Skoda UK: n myyntioperaatioiden päällikkö John French lisäsi: ”Omistetut asiantuntijamme ovat nopeasti sopeutuneet nykyiseen ympäristöön ja olemme työskennelleet kovasti varmistaaksemme, että he voivat jatkaa tukea asiakkaillemme, kun he tarvitsevat sitä. Haluan kiittää näitä kollegoita kotejensa avaamisesta, jotta voimme tarjota tämän palvelun asiakkaille.
“Olemme täällä tukemassa kaikin tavoin näinä haastavina aikoina ja paljon enemmän kuin mitään, toivon, että asiakkaamme ja heidän perheemme pitävät turvassa ja hyvin.”
Uutiset tulevat sen jälkeen, kun se syntyi aiemmin tässä kuussa, että Tesla on kokeillut ”kontaktittomia” testivetoja näyttelytiloissaan Kiinassa. Käytäntö-joka antaa potentiaalisille ostajille mahdollisuuden testata Teslan kokoonpanoa ilman vuorovaikutusta jälleenmyyjän henkilöstön kanssa henkilökohtaisesti-voidaan ottaa käyttöön Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun matkarajoituksia helpotetaan.
Luuletko, että tämä on hyvä idea? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *